Top 10 trending PC games van deze maand 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 trending PC games van deze maand

Wat zijn de populairste PC games van deze maand? In dit artikel bespreken we de top 10 trending games van deze maand.

Deze trending game lijst is samengesteld op basis van de Newzoo ranking. Zij hebben deze ranking gebaseerd op basis van actieve maandelijkse spelers wereldwijd.

10. Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V mag dan wel al jaren oud zijn, het is nog steeds enorm populair onder gamers. Dat de game nog steeds veel gespeeld wordt is ook niet onopgemerkt gebleven bij de gamemaker van GTA V. Rockstar games kondigde vorig jaar namelijk aan dat GTA V straks ook op de PS5 en de Xbox Series X te spelen is. Niet slecht voor een game uit 2013.

9. Genshin Impact

Genshin Impact zegt je misschien weinig, omdat de game in Nederland wat minder bekend is. Gensin Impact is vooral populair in Azië. Zo had de game al 10 miljoen registraties, voor de release eind 2020.

8. Forza Horizon 4

Forza Horizon 4 is momenteel ook erg populair bij PC gamers. Hoewel de game in 2018 is uitgebracht wordt deze nog volop gespeeld. Daarnaast kan Forza Horizon 4 nog op meer gamers rekenen, want op 9 maart verschijnt deze op het platform Steam.

Bekijk ook:
Casinobeveiliging, een must voor iedere bezoeker

7. Fortnite

Dat Fornite nog populair is onder PC gamers zal je wellicht niet verrassen, want dit was vorig jaar een heuse trend. Er zijn nog steeds veel gamers die op het eiland van Fornite worden gedropt om daar een Battle Royale te spelen, en dat zal de komende tijd nog niet veranderen.

6. Cyberpunk 2077

Jaren en jaren moesten liefhebbers wachten op Cyberpunk 2077, maar eind vorig jaar werd de game dan eindelijk uitgegeven. Dat kwam uiteindelijk nog net iets te vroeg, want Cyberpunk 2077 zat vol met bugs. Al hadden ze daar op de PC wat minder last van, dus misschien dat de game daarom wel zo populair is op dit medium.

5. Counter-Strike: Global Offensive

Ook Counter-Strike: Global Offensive bewijst maar weer dat je geen nieuwe game hoeft te zijn om spelers te trekken. De game van Valve werd in 2012 uitgebracht, maar weet tot op het heden veel gamers te boeien. Dat is mede te danken door goede updates én een boeiende e-sports competitie.

Bekijk ook:
De opkomst van mobiel betalen in Nederland: Payconiq en verder

4. Call of Duty: Modern Warfare/Warzone

Call of Duty is een franchise die ook niet weg te denken is uit de gamewereld. Modern Warfare/Warzone werd in 2019 uitgebracht, maar is op het heden nog erg geliefd bij de gamers. Dat is best knap, omdat zijn opvolger ook al weer een tijdje op de markt is.

3. Call of Duty: Black Ops Cold War

Als Call of Duty: Modern Warfare/Warzone een van de populairste PC games is, dan kan Black Ops Cold War logischerwijs niet ontbreken in deze lijst. De game is net wat populairder dan zijn voorganger, en dat is op zich niet zo gek, want Black Ops Cold War is namelijk pas een paar maanden uit. En meestal doen de nieuwere games het wat beter zo vlak na hun release.

2. Apex Legends

Battle Royale games zijn momenteel helemaal trending, dus het is weinig verrassend dat Apex Legends het zo goed doet. Dat heeft waarschijnlijk ook iets te maken met het feit dat het spel gratis is.

1. Among Us

Among Us is de populairste game van deze maand. Among Us was vorig jaar een ware trend en hield echt miljoenen mensen bezig. Voorlopig weet de game nog een groot deel van dat publiek vast te houden en daardoor staat Among Us dus op één in deze ranking. De game verliest echter wel een klein beetje aan populariteit, maar is nog steeds verreweg het populairste van alle PC games.

Deel dit bericht
Read later
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.8k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.