Inspiratie voor de kinderkamer: met muurstickers en patroonbehang creëer je de leukste kamers 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Inspiratie voor de kinderkamer: met muurstickers en patroonbehang creëer je de leukste kamers

Wil jij een bijzondere kinderkamer voor je kind? Gebruik dan muurstickers of behang om de muren op te vrolijken. Met deze versieringen krijgt je baby- of kinderkamer een speelse en unieke uitstraling! In dit artikel zetten we onze favoriete wandversieringen van Perron 11 voor je op een rij. 

Muurstickers voor de baby- of kinderkamer

Wil je op een eenvoudige maar stijlvolle manier de kinderkamer versieren? Dan zijn de muurstickers van Perron 11 de perfecte uitkomst voor jou. De muurstickers zien er niet alleen leuk uit, ze zijn ook van goede kwaliteit, makkelijk aan te brengen en op maat te bestellen. De stickers blijven tevens goed zitten, maar je kan ze ook nog later verplaatsen. Klinkt goed toch?

Op de onderstaande foto's hebben we drie van onze favoriete muurstickers uitgezocht.

Regenboog muursticker

Een leuke muursticker van een regenboog vrolijkt de kinderkamer meteen op. Op de foto hieronder is de sticker in het roze te zien, maar deze is ook in andere kleuren verkrijgbaar. Daarnaast kan deze sticker ook op de deur, met daaronder de naam van je kind. Zo vertel je op leuke wijze aan iedereen van wie de slaapkamer is.

Inspiratie voor de kinderkamer: met muurstickers en patroonbehang creëer je de leukste kamers 13

Jungle muursticker

Misschien wil je wel een kinderkamer met een thema. En wat is er nou leuker dan een jungle-kamer? Hiermee krijgt je kind zeker de unieke slaapkamer van zijn of haar dromen. Met deze groene jungle muursticker krijg je de tropische sferen met slechts één plak op de wand voor elkaar. Zet nog wat plantjes in de kamer en viola; de jungle kinderkamer is geboren.

Inspiratie voor de kinderkamer: met muurstickers en patroonbehang creëer je de leukste kamers 14

Dinosauriërs muursticker

Heel wat kinderen zijn ook fan van dinosauriërs, dus die kan je makkelijk blij maken met muurstickers van deze beestjes. Elke dinosauriër sticker komt per stuk, dus je kan zelf creatief aan de gang met de samenstelling van de nieuwe “huisdieren” op de muur.

Inspiratie voor de kinderkamer: met muurstickers en patroonbehang creëer je de leukste kamers 15

Patroonbehang voor de baby- of kinderkamer

Met muurstickers kan je de kinderkamer dus een bijzondere sfeer geven, maar dat kan ook met patroonbehang. Met het mooie patroonbehang van Perron 11 kan je op een makkelijke manier de slaapkamer van je kind omtoveren. Dit patroonbehang is niet alleen leuk, maar ook nog eens van goede kwaliteit, kleurecht, watervast, milieuvriendelijk en zeer duurzaam. Dat is pas waar voor je geld.

Op de onderstaande foto's is te zien wat je allemaal wel niet kan met patroonbehang.

Wereldkaartbehang

Met behang van de wereld krijg je niet alleen een prachtige kinderkamer, je kind leert daarnaast van jongs af aan iets van de wereld. Zo wordt topografie straks op de basisschool een makkie!

Inspiratie voor de kinderkamer: met muurstickers en patroonbehang creëer je de leukste kamers 16

Patroonbehang van de jungle

Een junglekamer kan je niet alleen met een muursticker maken, dit krijg je natuurlijk ook voor elkaar met patroonbehang. En zoals de foto hieronder bewijst, ziet dat er erg leuk uit.

Inspiratie voor de kinderkamer: met muurstickers en patroonbehang creëer je de leukste kamers 17

Patroonbehang met dinosauriërs

Het dinosauriërsthema is ook beschikbaar voor patroonbehang. Op de onderstaande foto zie je hoe de dino's strak afsteken op de roze achtergrond. Dit is bijvoorbeeld een leuk idee voor een stoere meisjeskamer. Uiteraard is het dinobehang ook beschikbaar in stoere jongenskleuren.

Inspiratie voor de kinderkamer: met muurstickers en patroonbehang creëer je de leukste kamers 18

Patroonbehang van auto's

Kinderen spelen ook graag met autootjes, dus waarom kan je die interesse niet ook vertalen naar het behang. Het ziet er leuk en speels uit, en dit is misschien een leuk idee voor een jongenskamer.

Inspiratie voor de kinderkamer: met muurstickers en patroonbehang creëer je de leukste kamers 19

Zon- en regenboogpatroonbehang

Als je een iets rustiger behang zoekt, dan is dit patroon van zonnetjes en regenbogen wellicht iets voor jou. In dit rustige patroonbehang krijgt je baby- of kinderkamer een serene sfeer, zonder het speelse element te verliezen.

Inspiratie voor de kinderkamer: met muurstickers en patroonbehang creëer je de leukste kamers 20

Walvissen patroonbehang

En als de rustige regenbogen en zonnetjes niks voor jou en je kind zijn, dan is dit schattige walvissenbehang een goed alternatief. Dit patroon is ideaal als je de slaapkamer een blauw thema wil geven.

Inspiratie voor de kinderkamer: met muurstickers en patroonbehang creëer je de leukste kamers 21

Welke muursticker of patroonbehang vind jij het leukste? Deel het in de comments!

Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.