Top 10 trending Nintendo Switch games – April 2021

0 Shares

In deze top 10 bespreken we de populairste Nintendo Switch games van de maand april. Welke game speel jij nu?

Deze lijst is samengesteld op basis van de best sellers van Nintendo.

10. Cozy Grove

Sinds 8 april is Cozy Grove te koop voor de Nintendo Switch. Spelers zaten duidelijk te wachten op deze game, want Cozy Grove is gelijk al een van de populairste Nintendo Switch games van deze maand.

Cozy Grove is een lifesim-game waarin je als gamer kampeert op een spookachtig eiland. Als kampeerder dwaal je rond op het eiland, op zoek naar spoken om ze te helpen.

Bekijk hieronder de trailer van Cozy Grove:

9. The Elder Scrolls V: Skyrim

Nintendo was ook slim genoeg op de populaire game The Elder Scrolls V: Skyrim uit te brengen op de Switch. De open world game – waarin je de wereld van Skyrim terecht komt – werd jaren geleden uitgebracht maar is desondanks zelfs vandaag de dag nog een bestseller op de Switch. Soms hoef je dus niks nieuws te bedenken om flink te scoren.

Bekijk hieronder de trailer van The Elder Scrolls V: Skyrim:

8. Animal Crossing: New Horizons

Animal Corssing: New Horizons beleefde een ware hype tijdens de eerste lockdown in 2020, maar is ook nu nog erg populair onder de Nintendo Switch gamers. In deze game verhuis je naar een (bijna) onbewoond eiland, waar je helemaal je eigen gang kan gaan.

Bekijk hieronder de trailer van Animal Crossing: New Horizons:

7. Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

Maak een game met Mario en je weet dat het een hit gaat zijn. Dat geldt ook voor Super Mario 3D World + Bowser’s Fury die sinds februari dit jaar te spelen is. In de game kan je weer op avontuur gaan met Mario en zijn vrienden. Speel leuke minigames samen met Prinses Peach, Luigi en Toad en probeer de wereld te redden met Bowser Jr. van een extra kwaadaardige Bowser die door een mysterieuze substantie nog slechter is geworden.

Bekijk hieronder de trailer van Super Mario 3D World + Bowser’s Fury:

Bekijk ook:
10 prachtige Animal Crossing eilanden

6. Mario Kart 8 Deluxe

Mariokart is ondertussen een spelletje dat we bijna allemaal hebben gespeeld. Ondanks het feit dat het principe totaal niet nieuw is, blijft het een super vermakelijk spel. Dat bewijst Mario Kart 8 Deluxe ook maar weer door nog steeds een best seller te zijn.

Bekijk hieronder de trailer van Mario Kart 8 Deluxe:

5. Hades

De game Hades is momenteel ook erg populair voor de Nintendo Switch. In het spel speel je als Zagreus, de zoon van Hades. Je moet ontsnappen uit de onderwereld, maar dat is geen gemakkelijke opgave. gelukkig krijg je hulp van andere Goden, dus het moet mogelijk zijn!

Bekijk hieronder de trailer van Hades:

4. Minecraft

Minecraft is een van de aller populairste games van het afgelopen decennium, dus het is niet zo gek dat deze game ook nu nog een best seller is voor de Nintendo Switch. In de game kan je werkelijk van alles doen, maar Minecraft staat vooral bekend om de game waarin je de wereld helemaal kan verbouwen naar eigen inzicht.

Bekijk hieronder de trailer van Minecraft: 

Bekijk ook:
Among Us: De populairste game van dit moment

3. Monster Hunter Rise

Fans van de Monster Hunter serie moesten even wachten op de nieuwe game, maar vorige maand was het dan eindelijk zo ver. Toen verscheen Monster Hunter Rise op de Nintendo Switch. Ondertussen wordt de game volop gespeeld en is het een van de top 3 best sellers van dit moment.

In de game speel je als een jager die grote monsters moet vangen of verslaan. Dat is best een flinke opgave, want de monsters zijn vaak veel groter dan jij.

Bekijk hieronder de trailer van Monster Hunter Rise:

2. Among Us

Among Us was de populairste game van 2020, maar is ook in 2021 nog erg geliefd. Ondertussen kunnen gamers ook op de Nintendo Switch het spel spelen, en daar wordt volop gebruik van gemaakt.

Among Us speel je met 4 tot 10 spelers. In het spel ben je een bemanningslid van een ruimteschip. Het ruimteschip moet gerepareerd worden, en dat kan door taken te doen. Een van de andere bemanningsleden is echter een “Imposter” die de spelers een voor een probeert uit te schakelen.

Bekijk hieronder de trailer van Among Us:

1. Little Nightmares Complete Edition

De populairste Nintendo Switch game van dit moment is Little Nightmares Complete Edition. Dat is best opvallend, want de horror game werd in 2018 al uitgebracht.

In Little Nightmares moet je ontsnappen uit de Maw, een groot en mysterieus vaartuig dat bemand wordt door verdorven zielen die je graag willen opeten. Klinkt gezellig, toch?

Bekijk hieronder de trailer van Little Nightmares Complete Edition:

Staat jouw favoriete Nintendo Switch game hiertussen? Of speel je liever iets anders? Laat een reactie achter in de comments!

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vandaag
Wat vind jij?
Quizzen
Toplijstjes

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.