Top 10 PS4 games – oktober 2021 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 PS4 games – oktober 2021

In deze top 10 PS4 games bespreken we de populairste PlayStation 4 games van de maand oktober! Welke game speel jij nu?

Top 10 PlayStation 4 games van dit moment

Deze top 10 PS4 games van de maand oktober is samengesteld op basis van de bestsellerlijst van Amazon.

10. Paw Patrol: On a Roll

Op de tiende plek in de top 10 PS4 games van de maand oktober staat Paw Patrol: On a Roll. Deze PlayStation game is vooral bedoeld voor kinderen en de populariteit van de game is niet geheel verrassend, omdat de animatieserie ook vaak terug te vinden is in de Netflix top 10.

Bekijk hieronder de trailer van Paw Patrol: On a Roll:

9. Marvel's Spider-Man

Marvel's Spider-Man staat op de negende plek in de top 10 PS4 games van deze maand. In de game speel je als de populaire superheld Peter Parker / Spider-Man, die zijn thuisstad beschermt tegen het kwaad.

Bekijk hieronder de trailer van Marvel's Spider-Man:

8. The Crew 2

De achtste plek in de top 10 trending PS4 games van dit moment wordt in beslag genomen door The Crew 2. Deze game is echt iets voor fans van het racen, die graag met allerlei voertuigen de snelste willen zijn. In het spel kan je natuurlijk racen met de snelste auto's, maar je kan ook gebruik maken van onder meer motoren, vliegtuigen en boten. The Crew 2 biedt daarmee een game met veel variëteit aan.

Bekijk hieronder de trailer van The Crew 2:

Bekijk ook:
Top 10 Nintendo Switch Games – Oktober 2021

7. The Sims 4

The Sims 4 is op dit moment ook erg populair en staat nu op de zevende plek in de top 10 PS4 games aan het eind van de maand oktober. Met deze game kan je Sims creëren en vervolgens bepalen hoe ze hun leven moeten leiden. Deze game is perfect voor mensen die graag grote huizen willen bouwen, want met de bouwmodus van The Sims 4 kan je ongelofelijk veel!

Bekijk hieronder de trailer van The Sims 4:

6. FIFA 21

Voetbal is de populairste sport van Nederland, dus dat we hier massaal ook FIFA spelen zal weinig mensen verrassen. Op dit moment staat de voetbalgame op de zesde plek in de top 10 PS4 games van deze maand. Waarschijnlijk zal dit spelletje wel steeds minder populair worden in ons land, want FIFA 22 is inmiddels ook al weer uitgekomen.

Bekijk hieronder de trailer van FIFA 21:

5. Uncharted 4: A Thief's End

Uncharted 4: A Thief's End is op dit moment ook erg populair in Nederland en staat op dit moment op de vijfde plek in de top 10 PS4 games. In het spel ga je als Nathan Drake op jacht naar vergeten schatten. Daarnaast is er verder nog meer goed nieuws voor de fans van Uncharted, want binnenkort komt er een film uit die gebaseerd is op de game.

Bekijk hieronder de trailer van Uncharted 4: A Thief's End

4. F1 2021

Max Verstappen heeft Nederland helemaal Formule 1 gek gemaakt en dat is waarschijnlijk ook de enige reden waarom we nu ook massaal het spel op de PlayStation spelen. F1 2021 staat nu namelijk op de vierde plek in de top 10 PS4 games in oktober. In het spel kan je zelf ervaren hoe het is om een professionele coureur te zijn, en zo kan zelfs tegen Verstappen racen.

Bekijk hieronder de trailer van F1 2021:

Bekijk ook:
Quiz: Welke enge games zie je hier?

3. GTA V

GTA V staat op de derde plek in de top 10 PS4 games van deze maand. Het spel vol met misdaad in een onveilige stad mag dan wel redelijk oud zijn, het is nog steeds behoorlijk geliefd onder gamers.

Bekijk hieronder de trailer van GTA V:

2. It Takes Two

Gamers die graag samen een spelletje spelen, hebben nu massaal It Takes Two gevonden. Dit is namelijk een van de leukste multiplayer games van dit moment! In het spel – dat nu op de tweede plek in de top 10 PS4 games van dit moment staat – speel je als twee ouders met huwelijksproblemen die in speelpoppetjes zijn veranderd. Ze kunnen deze gedaanteverwisseling alleen ongedaan maken door samen moeilijke missies uit te voeren. En dat lukt alleen als je goed samenwerkt.

Bekijk hieronder de trailer van It Takes Two:

1. Just Dance

Op de eerste plek in de top 10 PS4 games van de maand oktober staat Just Dance. Deze franchise heeft al meer dan 70 miljoen exemplaren verkocht en is vandaag de dag nog erg geliefd. In het spel kan je op de populairste songs dansen. Just Dance is daarmee een van de weinige games waarbij je ook lekker actief blijft!

Bekijk hieronder de trailer van Just Dance:

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.