Top 10 Nintendo Switch Games – Oktober 2021 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 Nintendo Switch Games – Oktober 2021

In deze top 10 bespreken we de populairste Nintendo Switch games van de maand oktober. Welke Nintendo games speel jij nu op de Switch?

Top 10 Nintendo Switch games

De top 10 Nintendo Switch games van deze maand is samengesteld op basis van de huidige bestsellerlijst van Nintendo.

10. Undertale

Op de tiende plek in de top 10 Nintendo Switch games van deze maand staat Undertale. Deze game is perfect om in de Halloween stemming te komen, want hierin kom je terecht in de onderwereld en moet je terugkeren naar de bewoonde wereld. Daarvoor moet je wel heel wat monsters trotseren, maar gelukkig zijn ze niet allemaal zo gevaarlijk als je misschien in eerste instantie zou doen vermoeden.

Bekijk hieronder de trailer van Undertale:

9. Mario Kart 8 Deluxe

Mario Kart 8 Deluxe staat op de negende plek in de top 10 Nintendo Switch games van oktober. In dit zeer bekende spelletje kan je racen tegen Mario en zijn vrienden. Ben jij de snelste racer op Yoshi's Circuit, de Rainbow Road en Mount Wario?

Bekijk hieronder de trailer van Mario Kart 8 Deluxe:

8. Minecraft

Al jaren is Minecraft populair onder gamers en ook deze maand staat het spel weer in deze top 10. In oktober staat Minecraft op de achtste plek in de top 10 Nintendo Switch games. In Minecraft kan je van alles doen, maar de game staat bij veel mensen bekend om de kubusachtige wereld die je helemaal kan verbouwen naar eigen smaak.

Bekijk hieronder de trailer van Minecraft:

Bekijk ook:
Leuke multiplayer games

7. Super Smash Bros Ultimate

Op de zevende plek in de top 10 Nintendo Switch games van de maand oktober staat Super Smash Bros Ultimate. In dit beroemde spelletje vecht je met bekende Nintendo personages tegen elkaar. Ideaal als je een digitale stoeipartij wil doen met je vrienden!

Bekijk hieronder de trailer van Super Smash Bros Ultimate:

6. Diablo II: Resurrected

De game Diablo II is al meer dan 20 jaar oud, maar onlangs heeft het spel een nieuw jasje gekregen in de vorm van Diablo II: Resurrected op de Switch. Dat bevalt de gamers wel, want Diablo II: Resurrected staat op dit moment op de zesde plek in de top 10 Nintendo Switch games. In het spel speel je met een Amazon, Assassin, Paladin of andere kampioen en vecht je tegen monsters en moet je de wereld redden van Diablo.

Bekijk hieronder de trailer van Diablo II: Resurrected: 

5. LIMBO

Op de vijfde plek in de top 10 Nintendo Switch games van deze maand staat LIMBO. In het spelletje speel je als een jongetje die wakker wordt in het bos “Edge of Hell”. Het jongetje is zijn zusje verloren en door puzzels op te lossen kan je haar weer vinden.

Bekijk hieronder de trailer van LIMBO:

4. Tetris Effect: Connected

Het spelletje Tetris is – voor game begrippen – al enorm oud, maar ook deze game heeft een nieuwe uitvoering gekregen. Die nieuwe uitvoering is duidelijk in de smaak gevallen en daardoor staat Tetris Effect: Connected nu op de vierde plek in de top 10 Nintendo Switch games van de maand oktober.

Bekijk hieronder de trailer van Tetris Effect: Connected:

Bekijk ook:
Quiz: Herken jij deze oude games?

3. Nickelodeon All-Star Brawl

Super Smash Bros is al jaren een groot succes en een van de populairste games én dat heeft Nickelodeon duidelijk geïnspireerd. Sinds deze maand kan je namelijk een soortgelijke game spelen onder de noemer van Nickelodeon All-Star Brawl. Hierin kunnen gamers met personages zoals SpongeBob, Danny Phantom en de Ninja Turtles tegen elkaar vechten. Dat wordt op dit moment volop gedaan, want Nickelodeon All-Star Brawl staat nu op de derde plek in de top 10 Nintendo Switch games.

Bekijk hieronder de trailer van Nickelodeon All-Star Brawl:

2. Gang Beasts

Op de tweede plek in de top 10 Nintendo Switch games van deze maand staat Gang Beasts. Dat klinkt misschien een beetje als een 18+ spel, maar Gang Beasts is een grappige multiplayer game waarin je het met schattige gamekarakters moet opnemen tegen de gangs van Beef City.

Bekijk hieronder de trailer van Gang Beasts:

1. Metroid Dread

Metroid Dread is op dit moment de populairste Nintendo Switch game en staat dus op de eerste plek in deze top 10. Het spel is nog maar net uit, maar het wordt al massaal gespeeld door de gamers. In de game volg je het avontuur van de premiejager Samus Aran. Samus is terecht gekomen op de planeet ZDR na een mysterieuze radioboodschap gehoord te hebben. Het blijkt echter een valstrik te zijn en al gauw moet Samus vechten tegen bloeddorstige aliens en moordzuchtige robots om te overleven.

Bekijk hieronder de trailer van Metroid Dread:

Wat speel jij nu op de Nintendo Switch? Deel je favoriete game hieronder door een reactie achter te laten!

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.