Leuke multiplayer games 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Leuke multiplayer games

Wil jij een leuke multiplayer game spelen met je vrienden? Check dan snel dit artikel, want hierin delen we onze favoriete multiplayer games die je samen met iemand anders op de bank kan spelen!

It Takes Two

In de leuke multiplayer game It Takes Two speel je als Cody en May, een getrouwd stel met huwelijksproblemen die samen een dochter hebben. Door een toverspreuk veranderen ze in poppen en zitten ze samen gevangen in een fantasiewereld van hun dochter. Alleen door samen te werken kunnen ze weer terug veranderen in mensen, maar daarvoor moeten ze behoorlijk wat uitdagingen doorstaan. Zo komen ze tijdens hun avontuur onder meer kwaadaardige wespen, levende stofzuigers, een eekhoornleger en een olifanten koningin tegen. Dit allemaal overleven is een flinke klus, maar misschien zorgt het ook wel voor een betere relatie tussen de twee.

It Takes Two is een game die speciaal is ontwikkeld voor gamers die een spelletje met iemand anders willen spelen. De game focust zich namelijk volledig op de samenwerking tussen twee gamers en kan alleen maar met twee spelers worden gespeeld. Het spel kan op een split screen worden gespeeld, maar een gamer kan ook iemand online uitnodigen om het spel samen te spelen.

Deze leuke multiplayer game is te spelen op de PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox series X/S.

Bekijk hieronder de trailer van It Takes Two:

Overcooked

In de leuke multiplayer game Overcooked kom je samen met je vrienden terecht in een keuken. Het is aan jullie de taak om zo snel mogelijk specifieke gerechtjes te bereiden en te serveren. Dat is op zich al een uitdaging, maar de keukens in het spel zijn vaak behoorlijk onpraktisch ingedeeld. Daardoor kan je de gerechten vaak alleen maar maken als je goed samenwerkt op een snel tempo. Probeer deze multiplayer game maar eens te spelen zonder in paniek te raken en tegen elkaar te schreeuwen!

Overcooked kan je met 2 tot 4 spelers spelen. De multiplayer game heeft meerdere delen en is te spelen op de PC, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox series X/S.

Bekijk hieronder de trailer van Overcooked 2:

A Way Out

Ben je fan van de serie Prison Break of heb je altijd wel eens uit een gevangenis willen ontsnappen? Dan is de leuke multiplayer game A Way Out echt iets voor jou! In A Way Out speel je met z'n tweeën als twee criminelen die vastzitten in de gevangenis. Ze willen allebei ontsnappen, maar dat kan alleen als ze goed samenwerken. Ontsnappen is misschien niet eens het grootste probleem van de game, want wat doe je daarna?

A Way Out kan je alleen met twee gamers spelen. De leuke multiplayer game is te spelen op de Pc, PlayStation 4 en de Xbox One.

Bekijk hieronder de trailer van A Way Out:

Mario Kart 8 Deluxe

Een spel dat echt niet kan ontbreken in dit lijstje met leuke multiplayer games is natuurlijk Mario Kart 8. In dit spelletje kan je samen met je vrienden tegen elkaar en de computer racen. In Mario Kart 8 race je onder meer als Mario, Luigi, Yoshi, prinses Peach en andere bekende karakters uit het Mario universum.

Mario Kart 8 kan je met maximaal vier spelers op één Nintendo Switch spelen, maar je kan ook online gaan in deze leuke multiplayer game. De Deluxe variant is alleen te spelen op de Nintendo Switch.

Bekijk hieronder de trailer van Mario Kart 8 Deluxe:

Super Mario Party

Mario heeft nog meer leuke games en qua leuke multiplayer spellen raden we ook Super Mario Party aan! Dit is een soort bordspel dat je samen met vrienden kan spelen. Iedereen mag gooien met een dobbelsteen en dan een aantal vakjes verder gaan op het spelbord. Na elke ronde wordt er een minigame gespeeld met alle spelers en op basis van de resultaten krijg je muntjes. Met die muntjes kan je weer sterren kopen en degene met de meeste sterren wint. De leuke multiplayer game heeft daarnaast ook nog andere spelmodi.

Super Mario Party kan je met 2 tot 4 spelers spelen en de leuke multiplayer game is momenteel alleen verkrijgbaar op de Nintendo Switch.

Bekijk hieronder de trailer van Super Mario Party:

FIFA

Lekker een potje voetbal spelen op de console is natuurlijk ook erg leuk om te doen met vrienden. Met FIFA kan je potjes tegen elkaar spelen, maar de voetbalgame bevat ook genoeg andere mogelijkheden voor een leuke tijd.

FIFA is te spelen op de PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox series X/S.

Bekijk hieronder de trailer van FIFA 22:

Bekijk ook:
Quiz: Herken jij deze oude games?

Andere leuke multiplayer games?

Weet jij nog een leuke multiplayer game die niet in dit lijstje staat? Deel je aanrader dan hieronder door een reactie achter te laten!

Bekijk ook:
Deze Playstation 5 games zijn razend populair

Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.