Top 10 PS4 games - juni 2021 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 PS4 games – juni 2021

In deze top 10 PS4 games bespreken we de populairste PlayStation 4 games van de maand juni! Welke game speel jij nu?

10. Gran Turismo Sport

Voor fans van Max Verstappen en de Formule 1 is Gran Turismo Sport Hits de perfecte game voor de PS4. In deze razendsnelle racesimulator games kan je het opnemen tegen andere racers om te ontdekken wie de beste coureur is!

Bekijk hieronder de trailer van Gran Turismo Sport Hits:

9. Biomutant

Biomutant is een nieuwe game voor de PS4 en weet gelijk een plek te pakken in de top 10 PS4 games van deze maand. In het spel kom je terecht in een wereld vol gemuteerde wezens. Als gamer kan je een eigen karakter maken met allerlei unieke eigenschappen en uiterlijkkenmerken. Met dit karakter verken je vervolgens een bijzondere post-apocalyptische wereld die bedreigt wordt met uitsterven. Aan jou de taak om de wereld te redden, maar de manier waarop ligt helemaal in jouw handen.

Bekijk hieronder de trailer van Biomutant:

8. Resident Evil: Village

Er is weer een nieuwe Resident Evil game op de markt. Na het succesvolle zevende deel genaamd Resident Evil: Biohazard, kan je nu verder spelen op de PS4 game Resident Evil: Village. Ethan Winters en zijn vrouw Mia proberen te genieten van het leven, maar net als ze samen denken bevrijd te zijn van de nachtmerries uit hun verleden, slaat het noodlot – vol met zombies en andere enge wezens – weer toe. Chris Redfield is ook weer van de partij, maar of je daar als gamer blij van wordt is maar de vraag…

Bekijk hieronder de trailer van Resident Evil Village:

Bekijk ook:
Nieuwe Sonic game aangekondigd

7. Assassin's Creed Valhalla

Assassin's Creed Valhalla is ook nog steeds populair en staat al maanden in de top 10 PS4 games die populair zijn. In Valhalla speel je als een Viking die bezig is met de invasie van Engeland. Dat is op zich al een flinke klus, maar dan moet je het ook nog eens opnemen tegen de bekende Tempeliers Orde!

Bekijk hieronder de trailer van Assassin's Creed Valhalla:

6. NBA 2K21

Voetbal is niet de enige populaire sport op de PS4, ook basketbal is geliefd. Voor die liefhebbers is de game NBA 2K21 de perfecte keuze!

Bekijk hieronder de trailer van NBA 2K21:

5. The Last of Us – Part II

In The Last of Us – Part II keren Ellie en Joel terug na de gebeurtenissen uit het eerste deel. Even leek het leven hun toe te lachen, maar dan slaat het noodlot weer toe. Ellie kan dat niet accepteren en besluit wraak te nemen op de boosdoeners.

Bekijk hieronder de trailer van The Last of Us – Part II:

4. Horizon Zero Dawn

De top 10 PS4 games van de maand juni kent ook een Nederlands tintje met de game Horizon Zero Dawn. Deze game is namelijk gemaakt door Guerrilla Games en dat is een gamestudio uit Amsterdam. In Horizon Zero Dawn speel je als jager Aloy in een post-apocalyptische wereld rond het jaar 3000. Verwacht alleen geen moderne samenleving, want hier leven de mensen in primitieve stammen onder het juk van gemechaniseerde wezens.

Bekijk hieronder de trailer van Horizon Zero Dawn:

Bekijk ook:
Top 10 trending Nintendo Switch games – Mei 2021

3. God of War

De actiegame God of War is ook nog erg populair voor de PS4. In deze game – die gebaseerd is op de Noorse mythologie – speel je als Kratos. De vrouw van Kratos is overleden en voordat ze stierf had ze nog een wens: haar as moet worden uitgestrooid op de hoogste bergtop van de negen werelden. Een flinke opdracht, maar gelukkig krijgt Kratos hulp van zijn zoon Atreus.

Bekijk hieronder de trailer van God of War Hits:

2. Mass Effect – Legendary Edition

Mass Effect fans kregen dit jaar hun kerstcadeautje al vroeg in de vorm van Mass Effect – Legendary Edition. Deze games waren vroeger erg populair en het is dan geen verrassing dat de Legendary Edition nu in de top 10 PS4 games staat. In deze vernieuwde versie van de oude games kunnen spelers weer in de huid kruipen van Commander Shepard om zo het sterrenstelsel te redden van de Reapers.

Bekijk hieronder de trailer van Mass Effect – Legendary Edition:

1. Ghost of Tsushima

Ghost of Tsushima is nu het populairste onder de PlayStation games en staat daarom op de eerste plek in de top 10 PS4 games. De game speelt zich af aan het einde van de 13e eeuw in Japan. Het eiland Tsushima wordt bedreigd door het Mongoolse rijk en een invasie is gaande. Japan dreigt de strijd en Tsushima te verliezen, maar een krachtige samoerai probeert hier een stokje voor te steken. Kan hij zijn thuisland beschermen tegen de indringers?

Bekijk hieronder alle trailers van Ghost of Tsushima:

Deze top 10 is samengesteld op basis van de PS4 bestsellers van Amazon.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.