Nieuwe Sonic game aangekondigd

0 Shares

Gamers en fans van Sonic opgelet! Sega heeft een een nieuwe game van de blauwe snelheidsduivel aangekondigd, onder de naam Sonic Colors – Ultimate. In de bovenstaande video kan je de eerste beelden van de game zien! Ga jij ‘m straks spelen?

In Sonic Colors – Ultimate beleef je een nieuw avontuur met de blauwe held en zijn vrienden. In de game heeft de kwaadaardige dr. Eggman een gigantisch pretpark gemaakt met bijzondere achtbanen en kleurrijke attracties. Dat klinkt op zich niet zo slecht, maar in het park houdt dr. Egggman bijzondere buitenaardse wezens – genaamd de Wisps – gevangen. De beestjes hebben een bijzondere energie en dr. Eggman wil die stelen om daarmee de wereld te veroveren. Aan Sonic de taak om de Wisps te bevrijden en iedereen te redden van de snode plannen van de kwaadaardige dr. Eggman!

Bekijk ook:
Top 10 populairste games van 2020

Remake

Sonic Colors – Ultimate is een remake van de game Sonic Colors die in 2010 uitkwam. De game uit 2010 draaide om hetzelfde verhaal en kwam destijds uit voor de Nintendo Wii en de Nintendo DS. Tien jaar later krijgen we dus een moderne nieuwe versie van de game.

Wanneer verschijnt Sonic Colors – Ultimate?

Je moet nog even wachten voordat je Sonic Colors – Ultimate kan spelen. De game van Sega verschijnt namelijk pas op 7 september in de winkels. Als je de duurdere deluxe versie koopt krijg je eerder toegang tot de game, maar het is nog niet bekend wanneer je dan kan beginnen met spelen.

Sonic Colors – Ultimate verschijnt op de Nintendo Switch, de Xbox One, de PlayStation 4 en bij Epic Games.

Ga jij de game straks spelen?

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

261
NIEUWS
POLLS
QUIZZEN
SHOPPING

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.