Top 10 trending Nintendo Switch games – Mei 2021 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 trending Nintendo Switch games – Mei 2021

In deze top 10 bespreken we de populairste Nintendo Switch games van de maand mei. Welke game speel jij nu op de Nintendo Switch?

Deze lijst is samengesteld op basis van de best sellers van Nintendo.

10. Uno

Het leuke spelletje Uno ken je waarschijnlijk al, maar wist je dat je dit sinds deze maand ook op de Nintendo Switch kan spelen? Kennelijk zaten veel gamers hierop te wachten, want Uno is momenteel een van de meest populaire games op de Switch.

Bekijk hieronder de trailer van Uno:

9. Stardew Valley

Droom je ervan ooit je eigen boerderij te beginnen? Met de game Stardew Valley kan het! In het spel heb je de boerderij van je opa geërfd. De boerderij en het dorpje zijn niet bepaald in goede staat achter gelaten, maar misschien kan jij als nieuwe bewoner daar verandering in brengen!

Bekijk hieronder de trailer van Stardew Valley:

8. Monster Hunter Rise

In de mysterieuze wereld van Kamura Village is het aan jou de taak om de wereld te beschermen van gruwelijke monsters. Je kan alleen of samen met vrienden op monsterjacht gaan, en als je een monster verslaat levert dat een flinke beloning op! Die beloningen heb je nodig, want daarmee kan je weer nieuwe wapens en andere nuttige dingen mee maken.

Bekijk hieronder de trailer van Monster Hunter Rise:

Bekijk ook:
Quiz: Herken jij deze oude games?

7. Animal Crossing: New Horizons

Animal Crossing was dé lockdown game van 2020 en is ook dit jaar nog erg populair. In de game begin je een nieuw leven op een (bijna) onbewoond eiland. Er is genoeg op het eiland te doen; je kan vissen vangen, op insecten jagen, fossielen zoeken, en ondertussen ook nog het eiland helemaal inrichten naar jouw smaak. Je moet ook de lening aflossen die je hebt afgesloten om hier naar toe te verhuizen, maar gelukkig mag je dat helemaal in je eigen tempo doen.

Bekijk hieronder de trailer van Animal Crossing: New Horizons:

6. Super Mario 3D World + Bowser's Fury

Super Mario 3D World en Bowser's Fury zijn twee spellen in één. Dat is dus lekker voordelig! In Super Mario 3D World moet je samen met Luigi, Toad en prinses Peach de wereld redden van Bowser. En in Bowser's Fury is Bowser wederom de slechterik, maar dit keer is hij door een mysterieus zwarte entiteit betoverd. Samen met Bowser Jr. moet je met behulp van kattenzonnen de – nog slechtere – Bowser verslaan.

Bekijk hieronder de trailer van Super Mario 3D World + Bowser's Fury:

5. Mario Kart 8 Deluxe

Een van de bekendste Nintendo games ooit is natuurlijk Mario Kart. Dat spel is nog steeds erg populair en in Mario Kart 8 Deluxe kan je nog steeds lekker racen tegen de vrienden en vijanden van Mario op de bekende racebanen.

Bekijk hieronder de trailer van Mario Kart 8 Deluxe:

4. Super Mario Party

Minigames doen met Mario en zijn vrienden is ook iets wat we al jaren graag doen. Op de Nintendo Switch kan dit in het spel Super Mario Party, waarin je 80 verschillende minigames samen met of tegen vrienden kan spelen.

Bekijk hieronder de trailer van Super Mario Party:

Bekijk ook:
Quiz: Wat weet je van de populaire game Among Us?

3. Among Us

Among Us was dé game van 2020 en geniet ook vandaag de dag nog van een enorme populariteit. Het is van origine geen game voor de Nintendo Switch, maar met een enorme fanbase is het niet zo gek dat Nintendo nu ook een versie heeft uitgebracht voor de Switch.

Among Us speel je met een groep met andere gamers. Je bent een bemanningslid in een kapot ruimteschip. Samen moet je het ruimteschip weer repareren, maar niets is wat het lijkt. Een van de bemanningsleden (of meer) is namelijk een Imposter. Deze Imposter schakelt één voor één de bemanningsleden uit, en kan alleen gestopt worden als de bemanning samen besluit deze Imposter de ruimte in te slingeren. Maar ja, wie is ‘t?

Bekijk hieronder de trailer van Among Us:

2. Minecraft

Minecraft is een ander voorbeeld van een populaire game die later naar de Nintendo Switch is gehaald. Het spel kwam in 2011 uit, maar is sinds 2018 ook op de Switch te spelen. Dat was best een slimme keuze van Nintendo, want Minecraft is jaren later nog steeds een van de populairste games op de Switch.

Bekijk hieronder de trailer van Minecraft:

1. New Pokémon Snap

New Pokémon Snap is de populairste Nintendo Switch game van dit moment. De game kwam op 30 april dit jaar uit op de Switch en wordt momenteel volop gespeeld door gamers. In deze Pokémon game ga je dit keer geen pocketmonsters te vangen; je hoeft ze namelijk alleen maar te fotograferen. Alleen de perfecte foto maken is nog niet zo makkelijk!

Bekijk hieronder de trailer van New Pokémon Snap:

Wat is jouw favoriete game voor de Nintendo Switch? Laat hieronder een reactie achter met jouw favs!

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.