Nieuwe Pokémon game komt uit in april 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Nieuwe Pokémon game komt uit in april

Op 30 april brengt Nintendo een nieuwe Pokemon uit voor de Nintendo Switch. De game krijgt de titel New Pokemon Snap en het is een opvolger van de populaire fotografietitel uit 1999 die toen destijds uitkwam op de Nintendo 64 console. 

In het spel New Pokemon Snap reizen spelers als fotograaf door het eilandgebied Lental, hierbij moeten ze foto’s maken van meer dan 200 verschillende wilde Pokemons. Deze foto’s worden vervolgens beoordeeld op basis van compositie en houding van de Pokemons. De orgininele Pokemon Snap titel was tijdens de millennium wissel enorm populair. Het was toen destijds een van de best verkochte titels voor de Nintendo 64 consoles. Het verkocht zelfs beter dan spellen zoals Perfect Dark, The Legend of Zelda: Majora's Mask en Mario Party.

Verschil

Het spel zal dus niet draaien om Pokemons vangen maar om het fotograferen van de Pokemons. De personages kunnen zelf worden samengesteld en door het gehele spel worden zij begeleid door professor Oak. Hij zal de foto’s ook beoordelen. Er lijkt naast de nieuwe graphics weinig nieuws te zijn aan New Pokemon Snap. Er zijn daarnaast ook veel meer Pokemons te fotograferen dan in de eerste editie, hierdoor hebben spelers langer plezier aan het spel om alle pokemons te fotograferen. Daarnaast lijkt New Pokemon Snap te beschikken over online elementen zoals online support. Nintendo heeft nog niet bekend gemaakt of het hierbij gaat om het delen van foto’s, online leaderbords of dat je samen op avontuur kunt gaan om Pokemons te fotograferen.

Bekijk ook:
Online een gokje wagen? Bij deze spellen maak je de meeste kans

25 jaar Pokemon

2021 is een bijzonder jaar voor Pokemon, de reeks bestaat dit jaar namelijk 25 jaar, genoeg reden voor Nintendo om het groots aan te pakken. Ondanks de corona pandemie, zal dit jaar vol staan met evenementen, verrassingen en feesten rondom de populaire reeks. Een leuk detail is dat de populaire app Pokemon GO geïntroduceerd werd ter ere van de twintigste verjaardag van Pokemon. Dit jaar bestaat de app dus ook vijf jaar, het is nog niet bekend of Nintendo iets zal veranderen in de Pokemon GO app.

Remakes Diamond en Pearl

Een gerucht omtrent het jubileum van Pokemon is dat Diamond en Pearl opnieuw uitgebracht zullen worden op de Nintendo Switch. Volgens een Spaanse Pokemon website wilt Nintendo dit in februari aankondigen en zouden de games later dit jaar nog verschijnen. De games lijken qua stijl meer op de oorspronkelijke spellen dan die van bijvoorbeeld Pokemon Let’s Go. Pokemon Diamond en Pearl werden oorspronkelijk gelanceerd op de Nintendo DS en gingen ruim 17 miljoen keer over de toonbank. Het spel is zelfs opgenomen in het boek 1001 Video Games You Must Play Before You Die van Tony Mott.

Deel dit bericht
Read later
Thymo

Mijn naam is Thymo, schrijver, vormgever en online marketeer die sinds februari 2020 actief is op Trending.nl. Ik ben dol op het volgen van de laatste trends op gebied van gezondheid, technologie en lifestyle. Dat is ook de reden dat ik schrijf voor Trending.nl.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.