Saved Read later
Deel dit bericht

Game releases maart 2020

Als gamer wil je natuurlijk als eerste de nieuwste games spelen. Elke maand komen er nieuwe spellen uit, maart is natuurlijk geen uitzondering. Wel 23 games staan op de planning voor de release en wij van Trending verklappen je welke van deze spellen de beste zijn. Zonder je langer op te houden…. Hier zijn de 5 beste game releases van maart 2020!

Dead or School

Platform: Switch

Ontwikkelaar: Studio Nanafushi

Uitgever: Studio Nanafushi

Genre: RPG (hack and slash)

Release: 13 maart 2020

Zombies hebben het land van Tokyo veroverd. Zonder enige hoop, in ondergrondse bunkers leven de mensen een stil leven. Hisako een meisje wat ondergrond opgroeide hoorde van het woord “school” van haar grootmoeder. School is waar kinderen spelen en leren. Het is een paradijs voor jonge mensen. De beste plek om hun jeugd door te brengen!

Hasako droomt van deze school en op een dag kwam ze terecht in een ondergrondse trein welke naar boven ging. Wat wacht haar boven? Wanhoop….

  • Versla vijanden
  • Groei
  • Verzamel en maak wapens
  • Hack and Slash X Girl's actie!

Doom Eternal

Platform: PC, PS4, XBO, Switch

Ontwikkelaar: id Software

Uitgever: Bethesda Softworks

Genre: FPS

Release: 20 maart 2020

Het leger van de hel is de aarde binnengevallen. Jij als held moet het opnemen tegen de verschrikkelijke demonen. De demonen uit verschillende dimensies zijn maar bang voor een ding JIJ en jij hebt als taak de mensheid en de aarde te redden van deze kwaadaardige monsters!

Zwaar bewapend vecht je tegen de duistere krachten. Je slacht, vermoord en plundert de kadavers van de demonen. Glory Kills geven je extra gezondheid, verbranding geven je een pantser en als je de demonen met een kettingzaag terug naar de hel stuurt krijg je munitie.

Bekijk ook:
Alle online goksites van Nederland vind je op Sportgokken.eu

Verbeterde wapens, nieuwe vaardigheden zoals de Double Dash zorgen ervoor dat je sterker bent dan ooit. Zaai dood en verderf en help zo de mensheid het gevecht met het helse leger te overleven!

Half-Life: Alyx

Platform: PC VR

Ontwikkelaar: Valve Corporation

Uitgever: Valve Corporation

Genre: VR FPS

Release: 23 maart 2020

De VR terugkeer naar de Half-Life serie Half-Life: Alyx laat je het opnemen tegen de alien Combine. Het spel speelt zich af tussen Half-Life en Half-Life 2 en jij bent degene die de mensheid gaat redden van de ondergang.

Je bent Alyx Vance, de laatste hoop van de mensheid. De aliens hebben sinds de Black Mesa de aarde in hun grip. Je bent wetenschapper net als je vader. Als grondleggers van een beginnend verzet heb je je clandestiene wetenschappelijke activiteit voortgezet: kritisch onderzoek verrichten en onschatbare hulpmiddelen bouwen voor de weinige mensen die dapper genoeg zijn om de Combine te trotseren. Elke dag leer je meer over je vijand, en elke dag werk je aan het vinden van een zwakte.

  • Ontdek de wereld
  • Los puzzels op
  • Vecht tegen de aliens!

Operencia: The Stolen Sun

Platform: PC, PS4, Switch

Ontwikkelaar: Zen Studios

Uitgever: Zen Studios

Genre: turn based RPG

Release: 31 maart 2020

Als je houd van classic first-person dungeon-crawlers dan is dit spel op je lijf geschreven. Deze turn-based RPG neemt je mee in de wereld van Operencia. Een wereld geïnspireerd op de oude legendes van Centraal-Europa. Een RPG-ervaring welke uniek aanvoelt maar toch ook bekend.

Een onbekende kracht heeft de Zonnekoning Napkiraly ontvoerd en Operencia in een staat van eeuwige duisternis achtergelaten – en uiteindelijk ondergang. Van verborgen koninklijke graven en vervloekte kastelen tot een beklimming van de Wereldboom om het Koperbos van het Land van de Goden te bereiken. Verken verschillende omgevingen in de verre uithoeken van het land … en verder. Elke locatie heeft zijn eigen unieke sfeer, visuele stijl, niveauontwerp en puzzels, en veel spelen zich volledig buiten af.

Bekijk ook:
Online een gokje wagen? Bij deze spellen maak je de meeste kans

The Complex

Platform: PC, PS4, XBO, Switch

Ontwikkelaar: Wales Interactive, Good Gate Media, Little Jade Productions

Uitgever: Wales Interactive

Genre: Interactieve film (Sci-Fi)

Release: 31 maart 2020

Londen is aangevallen met een biologisch wapen, twee wetenschappers zitten vast in een afgesloten laboratorium waar de zuurstof langzaam opraakt. Met jouw keuzes leiden je relaties met andere personages naar een van de acht spannende eindes.

Dr. Amy Tenant heeft slachtoffers van een chemische aanval in Kindar behandeld en loopt voorop in de vooruitgang van Nanocell Technology. In Londen verschijnt er nieuws over bloedbrakende burgers en Amy zit samen met een oude vriend gevangen in het laboratoria. Het lab is een baarmoeder van wetenschappelijke vooruitgang maar herbergt een gevaarlijk geheim!

Gedurende het spel moet je beslissingen nemen die je relaties met andere versterken of verzwakken. Wees verstandig, je relaties hebben een sterke invloed op het einde van het spel. Ook je persoonlijkheid is belangrijk ben je een open persoon? Consistent, extravert, aangenaam of neurotisch? Alles heeft invloed op het einde van het spel. Je persoonlijkheidsscore krijg je ook aan het einde te zien!

Bekijk ook:

Avatar foto
Jeroen VanderPloeg

Jeroen schrijft sinds 2017 voor zowel nationale als internationale bedrijven. Bij Trending richt hij zich op de laatste trends. De trends waar hij over schrijft richten zich: mode, games, nieuws, gadgets en natuurlijk ook al het andere wat trending is. Jeroen zit overal bovenop om jou ‘up-to-date’ te houden. Ook tijdens zijn reizen is hij altijd opzoek naar de laatste trends.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.