Beste game releases januari 2020 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Beste game releases januari 2020

Als gamer wil je natuurlijk als eerste de nieuwste games spelen. Elke maand komen er nieuwe spellen uit, januari is natuurlijk geen uitzondering. 11 games staan op de planning voor de release en wij van Trending verklappen je welke van deze spellen de beste zijn. Zonder je langer op te houden…. Hier zijn de 5 beste game releases van januari 2020.

Yakuza: Like A Dragon

Platform: PlayStation 4

Ontwikkelaar: Ryu Ga Gotoku Studios

Uitgever: SEGA

Genre: Actie, Role-Playing

Release: 16 januari 2020

Yakuza: Like A Dragon is alweer het achtste spel uit de Yakuza game reeks. In plaats van Tokio speelt het spel zich dit keer af in het Yokohama district van Isezaki Ijincho. Osaka komt in dit spel echter ook voor. Het grootste verschil is dat de real life action vervangen is door een turn-based systeem, valt dit niet in goede aard heeft SEGA aangegeven bij het volgende spel terug te keren naar het oude systeem.

Het spel start in 2001 wanneer Ichiban Kasuga (het hoofdpersonage) lid van de Tojo Clan voor zijn baas de gevangenis in gaat voor een moord gepleegd door iemand anders. Denkende dat dit hem een Toja Clan held zal maken geeft Ichiban Kasuga zichzelf aan bij de politie. Zodra hij echter in 2019 uit de gevangenis komt is iedereen vergeten wie hij is.

Ichiban gaat naar zijn baas Arakawa om hem te confronteren en zijn baas schiet hem neer en laat hem voor dood achter. Na enige tijd ontwaakt Ichiban onder een hoop vuil met zijn schotwond dicht gehecht. Hij vraagt een man waar hij is, het antwoord: Yokohama, Iszaki Ijincho. Natuurlijk is het na dit verraad tijd voor wraak wat gepaard gaat met keiharde actie!

Dragon Ball Z: Kakarot

Platform: PlayStation 4Xbox OnePC

Ontwikkelaar: CyberConnect2

Uitgever: Bandai Namco

Genre: Role-Playing

Release: 17 januari 2020

In plaats van een puur vechtspel krijgen we met Dragon Ball Z: Kakarot te maken met een RPG. Je kruipt in de huid van Goku en ontdekt zo de wereld. Veel vrijheid om de wereld te ontdekken staat centraal. De meeste van je reizen zul je vliegend maken en naast vechten kan je ook vissen en grondstoffen vergaren. Goku start niet gelijk als al machtige superheld, je zult gaandeweg steeds sterker worden. Het verhaal volgt het verhaal van ‘Dragon Ball Z Anime' en hoewel je veel vrijheden hebt, is het niet volledig open-world. Ben je een fan van Dragon Ball Z dan is dit spel een absolute must play.

Bekijk ook:
Wat is er zo speciaal aan een casino zonder registratie?

Moons of Madness

Platform: PlayStation 4Xbox OnePC

Ontwikkelaar: Rock Pocket Games

Uitgever: Rock Pocket Games

Genre: Actie

Release: 22 oktober 2019 (PC), 21 januari 2020 (PlayStation 4, Xbox One)

Wetenschappelijk onderzoek naar Mars ontmoet H.P. Lovecraft dat is zo een beetje de beschrijving van deze game. Horror waar je slapeloze nachten van zult krijgen. In deze game is er een signaal van Mars opgevangen wat een intelligente bron heeft. Wetenschappers trachten het geheim te houden voor het publiek en sturen in het geheim mensen naar Mars die er een basis opzetten.

Jij neemt in dit spel de rol op je van monteur. Je weet niets van het signaal, je gaat enkel naar Mars om wetenschappers te brengen en de verlichting en dergelijke van het ruimteschip draaiende te houden. Bij aankomst blijkt echter dat de beveiligingssystemen kapot zijn, de kassen ondergelopen zijn met water en Mars stof de basis in lekt. Al snel krijg je te maken met hallucinaties, wat is er aan de hand begin je gek te worden of is het toch echt? De horror begint!

Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition

Platform: PlayStation 4Switch

Ontwikkelaar: Square Enix

Uitgever: Square Enix

Release: 23 January 2020

Met Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition krijgt Final Fantasy Crystal Chronicles nieuw leven ingeblazen. Je kunt dit spel alleen spelen maar ook multi-player met tot vier spelers. Hoewel het spel veel van het oude zal brengen krijg je ook te maken met nieuwe monsters, uitrusting en locaties.

Bekijk ook:
Online een gokje wagen? Bij deze spellen maak je de meeste kans

Op zoek naar brandstof om de planeet te redden van een dodelijk gif ga je terug naar 2003 toen het spel voor het eerste uitkwam. Natuurlijk met verbeterde grafische effecten en extra's die je in het origineel niet tegenkwam zoals bijvoorbeeld de multi-player optie.

Through the Darkest of Times

Platform: PC

Ontwikkelaar: Paintbucket Games

Uitgever: HandyGames

Release: 30 januari 2020

Het is 1933 Adolf Hitler komt aan de macht in Duitsland. Jij komt samen met wat andere in verzet tegen de dictator. Dit spel neemt je mee door de tijd van 1933 tot aan het einde van de oorlog. Als leider van de verzetsgroep in Berlijn is het aan jouw om het verzet in leven te houden, mensen over te halen zich bij je aan te sluiten en uit handen te blijven van de Gestapo.

De gebeurtenissen uit de tijd zullen invloed hebben op het moraal van de groep, de personages en mogelijk ook de uitkomst. Sta op tegen de dictatuur en loods je een weg door de donkere tijden van Nazi Duitsland.

Dit zijn naar onze mening de beste game releases van januari 2020. Natuurlijk komen er meer spellen uit zoals:

  • Tokyo Mirage Sessions #FE (Switch) – 17 january
  • Mega Man Zero/ZX Legacy Collection (PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC) – 21 januari
  • Oddworld: Stranger's Wrath HD (Switch) – 23 januari
  • Rugby 20 (PlayStation 4, Xbox One, PC) – 23 januari
  • Journey to the Savage Planet (Xbox One, PC) – 28 januari
  • Pillars of Eternity II: Deadfire (PlayStation 4, Xbox One) – 28 januari
Avatar foto
Jeroen VanderPloeg

Jeroen schrijft sinds 2017 voor zowel nationale als internationale bedrijven. Bij Trending richt hij zich op de laatste trends. De trends waar hij over schrijft richten zich: mode, games, nieuws, gadgets en natuurlijk ook al het andere wat trending is. Jeroen zit overal bovenop om jou ‘up-to-date’ te houden. Ook tijdens zijn reizen is hij altijd opzoek naar de laatste trends.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.