Beste game releases februari 2020 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Beste game releases februari 2020

Zoals elke maand hebben wij van Trending weer een paar vette games voor je op rij gezet. Met februari voor de deur hebben we het dan natuurlijk over de releases! In totaal komen er 30 nieuwe games uit! Natuurlijk kunnen we niet alle games behandelen, maar we hebben er wel weer een paar voor je uitgelicht. Vijf om precies te zijn en in volgorde van release zijn dat:

The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics

Platform: PC, PS4, XBO, Switch

Ontwikkelaar: BonusXP

Uitgever: En Masse Entertainment

Genre: Turn-based tactics

Release: 4 februari 2020

In The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics leid je een jonge opstand van Gelfling tegen hun onderdrukkende overlords, de Skeksis, in meer dan 50 unieke turn-based tactiek RPG-gevechten. Onderweg zul je nieuwe bondgenoten werven en aanpassen door ze banen toe te wijzen, hun vaardigheden aan te passen en ze uit te rusten met apparatuur om de overwinning te verzekeren. Met 14 speelbare personages, waaronder bekende gezichten uit de klassieke film en de nieuwe originele Netflix-serie, bouw je je eigen teams en bedenk je winnende strategieën om de heerschappij van de Skeksis omver te werpen en de Gelfling-thuiswereld van Thra weer licht te geven!

Street Fighter 5: Champion Edition

Platform: PC, PS4

Bekijk ook:
Online een gokje wagen? Bij deze spellen maak je de meeste kans

Ontwikkelaar: Capcom

Uitgever: Capcom

Genre: Aktie

Release: 14 februari 2020

Stap in de ring met Street Fighter V: Champion Edition, de meest robuuste versie van het veelgeprezen vechtspel! Deze nieuwe versie bevat alle inhoud (behalve Fighting Chance-kostuums, merksamenwerkingskostuums en Capcom Pro Tour DLC) van zowel de oorspronkelijke release als Street Fighter V: Arcade Edition. Champion Edition voegt elk personage, podium en andere inhoud toe die is uitgebracht na Arcade Edition en met de release van deze nieuwe versie. In totaal: 40 personages, 34 podia, meer dan 200 kostuums – allemaal boordevol actie in één knock-outeditie! Ready? Fight!

Devil May Cry 3: Special Edition

Platform: Switch

Ontwikkelaar: Capcom

Uitgever: Capcom

Genre: Hack and Slash

Release: 20 februari 2020

Deze actieklassieker speelt zich af vóór de gebeurtenissen van de originele Devil May Cry en neemt het op tegen zijn tweelingbroer Vergil, die ontwerpen heeft om een poort naar het demonische rijk te ontgrendelen, waaraan Dante zelf de sleutel vasthoudt … Selecteerbare strijd stijlen zoals Swordmaster en Gunslinger, Devil May Cry 3 brengen een extra niveau van strategie in de beroemde stijlvolle gameplay van de serie.

Deze editie bevat alle Special Edition-content, inclusief de mogelijkheid om als Vergil te spelen, en bevat zelfs extra bonusfuncties die exclusief zijn voor de Nintendo Switch.

Bekijk ook:
Wat is er zo speciaal aan een casino zonder registratie?

Overpass

Platform: PC, PS4, XBO, Switch

Ontwikkelaar: Zordix Racing, Zordix AB

Uitgever: Bigben Interactive

Genre:

Release: 27 februari 2020

OVERPASS zet je aan het stuur van een van de vele off-road voertuigen terwijl je probeert om door steeds lastiger natuurlijk en kunstmatig terrein te navigeren. De game bevat 40 handgemaakte paden uit 6 verschillende omgevingen, waaronder woestijnen, bossen, sneeuw en meer met een aantal natuurlijke en kunstmatige obstakels zoals steile rotsen, gladde modder, richels, zand, blootgestelde pijpleidingen en nog veel meer. Zet je voet op het gas pedaal en ondek de offroad wereld!

Fortnite Chapter 2 Season 2

Platform: PC, PS4, XBO, Switch

Ontwikkelaar: Epic Games, Inc

Uitgever: Epic Games, Inc

Genre: Aktie

Release: ??? februari 2020

Drop in op een nieuwe map met wel 13 nieuwe locaties. Nieuwe gameplay voor water (zwemmen, vissen en meer). Steun je team, schuil en gebruik explosiven! Upgrade je wapens en trek ten strijden. Fortnite Chapter 2 Season 2 is er voor jouw om te winnen. Met nieuwe XP systemen en medailles! Get your BattlePass!

Nog niet genoeg over gaming, de vetste games en alles wat met gaming te maken heeft? Maak je geen zogen Trending staat voor je klaar – Meer over gaming zie je hier!

Avatar foto
Jeroen VanderPloeg

Jeroen schrijft sinds 2017 voor zowel nationale als internationale bedrijven. Bij Trending richt hij zich op de laatste trends. De trends waar hij over schrijft richten zich: mode, games, nieuws, gadgets en natuurlijk ook al het andere wat trending is. Jeroen zit overal bovenop om jou ‘up-to-date’ te houden. Ook tijdens zijn reizen is hij altijd opzoek naar de laatste trends.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.