De beste game remakes 12
Saved Read later
Deel dit bericht

De beste game remakes

Met het enorme succes van de Resident Evil 2-remake samen met aankondigingen op basis van nostalgie voor Crash Team Racing en Final Fantasy 7, wordt 2020 het jaar voor het opnieuw bezoeken van enkele van onze favoriete games van vroeger.

Battletoads Remake

Releasedatum: onbekend 2019

Platform: Xbox One / pc

Het is decennia geleden dat Battletoads-fans konden deelnemen aan Rash, Zitz en Pimple op een nieuw avontuur in beat-em up-stijl. Gelukkig hebben Microsoft en ontwikkelaar DLaLa Studios hun plannen aangekondigd voor het opnieuw opstarten van de cultklassieker voor moderne consoles met 4K grafische ondersteuning.

De titel wordt momenteel ontwikkeld als exclusief voor Xbox One en omvat lokale coöperaties voor 3 spelers. Op dit moment is er niet veel anders bekend, maar met de grote E3-showcase van Microsoft aan de horizon, verwacht u dat meer informatie wordt onthuld.

Remake Final Fantasy 7

Releasedatum: 3 maart 2020

Platform: PS4

Een remake van Final Fantasy 7 is al lang in de maak en het was niet tot voor kort dat Square Enix bevestigde dat de titel nog steeds in de maak was. De nieuwste informatie die we hebben, is afkomstig uit de meest recente State of Play-showcase van Sony, waar nieuw beeldmateriaal werd getoond, samen met een aankondiging dat er meer zal worden onthuld op de E3.

Bekijk ook:
Alle online goksites van Nederland vind je op Sportgokken.eu

Vanaf nu weten we dat de FF7-remake af en toe wordt uitgebracht en zal dienen als een hervertelling van het verhaal van de originele game. Fans zullen zich herinneren dat de game een huurling met de naam Cloud Strife op de voet volgt terwijl hij probeert de corrupte Shinra megacorporation en Sephiroth neer te halen. Afgezien van het hebben van volledig nieuwe HD-middelen, bevat de game ook een vernieuwd vechtsysteem dat real-time actie belooft te combineren met mechanica van strategiespellen.

System Shock remastered

Releasedatum: onbekend 2020

Platform: onbekend

Toen de originele System Shock in 1994 uitkwam, loofden critici de relatief realistische fysica van het spel en de schaal van zijn 3D-omgevingen. Tegenwoordig wordt de serie herinnerd voor het verheffen van het first-person genre, hoewel het succes van korte duur was. Gelukkig wil ontwikkelaar Night Dive Studios het origineel weer tot leven brengen met een door remmers gefinancierde remaster die momenteel in de maak is.

De sjofele ontwikkelaar heeft zijn tijd genomen met het project, zorgvuldig de look en feel van de originele System Shock nagebootst en zelfs samengewerkt met voormalige leden van Looking Glass Studios, de oorspronkelijke ontwikkelaar van de game. Spelers kunnen verwachten de rol van een vindingrijke hacker op zich te nemen terwijl ze een ruimtestation verkennen vol angstaanjagende wezens en een vijandige AI genaamd SHODAN.

Bekijk ook:
Online een gokje wagen? Bij deze spellen maak je de meeste kans

XIII Remake

Releasedatum: onbekend 2020

Platform: onbekend

Hoewel we eerder een nieuwe versie van XIII (dertien) in 2011 als XIII: Lost Identity hebben gezien, sloot de game de FPS-gameplay van de eerste af en was meer een game met een verborgen objectstijl. Gelukkig zullen fans van het origineel hun due diligence krijgen wanneer later dit jaar een getrouwe remake van het origineel wordt uitgebracht.

De cel-shaded first-person shooter is gericht op de titular protagonist, XIII, die wakker wordt met geheugenverlies en het grootste deel van het verhaal van de game probeert zijn verleden te ontrafelen, dat is verpakt in een uitgebreide samenzwering van de overheid. Hoewel het origineel werd geprezen om zijn stripboek presentatie, probeerden veel critici het spel te pinken vanwege zijn matte wapens en simplistische gevechten.

Avatar foto
Jeroen VanderPloeg

Jeroen schrijft sinds 2017 voor zowel nationale als internationale bedrijven. Bij Trending richt hij zich op de laatste trends. De trends waar hij over schrijft richten zich: mode, games, nieuws, gadgets en natuurlijk ook al het andere wat trending is. Jeroen zit overal bovenop om jou ‘up-to-date’ te houden. Ook tijdens zijn reizen is hij altijd opzoek naar de laatste trends.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.