in

De meest belovende games van 2020

Final Fantasy VII Remake

Een eerbetoon aan Final Fantasy VII uit 1997, deze Final Fantasy remake staat gepland voor 3 maart 2020. Al jaren vroegen de fans om een remake van dit geweldige spel, nu is er dan eindelijk een datum.

Ontwikkelaar: Square Enix
Uitgever: Square Enix
Uitgifte datum: 3 maart 2020
Platform: PlayStation 4
Genre: RPG

Watch Dogs Legion

Watch Dogs Legion, een titel waar vele op wachten staat gepland voor 6 maart 2020. Nadat de plannen gelekt waren door een derde partij, kwam snel de bekendmaking in 2019 van de plannen voor Legion. Het spel speelt zich af in een post-Brexit London en volgt een groep hackers bekend als DedSec in hun strijd tegen de autoriteit. Dit is alweer de derde Watch Dogs en zelfs als de voorgangers volgens jouw niet geweldig waren, zal dit spel je zeker meeslepen.

Ontwikkelaar: Ubisoft
Uitgever: Ubisoft
Uitgifte datum: 6 maart 2020
Platform: Xbox One, PlayStation 4, PC, Stadia
Genre: Actie-avontuur

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2

Gebaseerd op het tafelspel, Vampire: The Masquerade, Bloodlines 2 is het langverwachte deel twee van de culthit Vampire: The Masquerade Bloodlines. Het spel volgt de speler als mens welke in Seattle ontwaakt als Thinblood. De speler zal zich vervolgens ontwikkelen tot vampier en zich aansluiten bij een van de clans.

Lees ook:
Assassin's Creed Valhalla is officieel aangekondigd

Ontwikkelaar: Hardsuit Labs
Uitgever: Paradox Interactive
Uitgifte datum: 31 maart 2020
Platform: Xbox One, PlayStation 4, PC
Genre: Actie/RPG

Empire of Sin

Empire of Sin neemt je mee naar de jaren van de drooglegging in Chicago. De speler dient op te klimmen tot maffiabaas en controle te verwerven over de stad. Elke stap richting de top van de onderwereld zal andere criminelen ertoe bewegen je uit te schakelen. Blijf je concurrenten steeds een stap voor door het zorgvuldig plannen van jouw groei tot baas van de Maffia.

Ontwikkelaar: Romero Games
Uitgever: Paradox Interactive
Uitgifte datum: Voorjaar 2020
Platform: Xbox One, PlayStation 4, PC, Switch
Genre: Strategy

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 is waarschijnlijk het meest geanticipeerde spel van 2020. Cyberpunk 2020 is een open-wereld Actie-avontuur/RPG met zes verschillende regio’s. Het spel speelt zich af in het jaar 2077. Het spel volgt het karakter V in de fictieve stad Night City, California. Gangsters en duistere zakenlieden vechten voor controle over de stad, geteisterd door zwervers, robots en een bizarre wetgeving. De speler zal zich als huurling moeten bewijzen in deze duistere stad.

Ontwikkelaar: CD Projekt RED
Uitgever: CD Projekt RED
Uitgifte datum: 16 april 2020
Platform: Xbox One, PlayStation 4, PC
Genre: Actie-avontuur/RPG

Halo Infinite

Halo maakt een return met Halo Infinite, gepland voor het laatste kwartaal van 2020. Het spel zal naar alle waarschijnlijkheid uitkomen op zowel de Xbox One als de nieuwe Xbox. Halo Infinite volgt het verhaal van Master Chief en sluit aan op de gebeurtenissen van Halo 5 Guardians. Veel fans van de spellenreeks waren teleurgesteld dat Halo 5 niet in ging op Master Chief’s verhaal, de ontwikkelaars namen dit ten harde en Halo Infinite zal de fans geven waar ze om vroegen, het verhaal van Master Chief.

Lees ook:
Animal Crossing update - Wat kunnen we verwachten?

Ontwikkelaar: 343 Industries
Uitgever: Xbox Game Studios
Uitgifte datum: laatste kwartaal 2020
Platform: Xbox One, PC
Genre: Actie/FPS

Stranger Things

Net als Pokemon Go zal Stranger Things een mobiel spel zijn waarbij de spelers de Upside Down wereld in de echte wereld zullen tegenkomen. Onderweg naar het werk, op school zal je moeten vechten tegen de Upside Down wereld. Het mobile spel heeft een ouderwetse stijl net als de serie op Netflix. Een belangrijke vermelding, verwar dit spel niet met Stranger Things 3 welke met seizoen 3 van de serie is uitgekomen.

Ontwikkelaar: Next Games
Uitgever: Next Games
Uitgifte datum: 2020
Platform: iOS, Android
Genre: RPG

Trailer nog niet uitgegeven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ruim 2000 bosbranden in Brazilië

Modetrends herfst 2019

3 herfst modetrends van 2019