in

3 herfst modetrends van 2019

Maak je klaar voor de trends van het najaar

Modetrends herfst 2019

De herfst staat voor de deur en samen met de herfst natuurlijk ook de nieuwste herfsttrends. De modellen van Chanel, Gucci, Michael Kors en nog vele andere bekende merken hebben ons laten zien wat ons te wachten staat. Natuurlijk delen wij dit gelijk met jou dus maak je klaar voor de trends van het najaar 2019.

Mini tassen

Op het gebied van de tassen is slangen en krokodillenleer helemaal de trend van het najaar. Deze tassen hoeven niet klein te zijn, een normaal formaat is helemaal prima. Wil je echter mee gaan in de andere trend van dit najaar, dan zal je op zoek moeten gaan naar ‘mini’. Mini tassen zijn helemaal in deze herfst, als je geluk hebt is het tasje net groot genoeg om je telefoon in op te bergen, erg handig zijn ze dus niet maar klein is wel het fashionstatement deze herfst. Onder andere Jacquemus, Chloé, Givenchy, Salvatore Ferragamo en Alexander McQueen hebben met nieuwe mini tassen deze trend in het leven groepen op de catwalks in New York City.

Bekijk ook:
Dit zijn de piercing trends van 2021

Van held naar fasionista, de cape

Nu het langzaam herfst aan het worden is, heb je natuurlijk iets nodig om je te beschermen tegen het slechte weer. De cape is hier het item voor. Chanel kwam met een geruite roze cape de catwalk op, Marc Jacobs met een cape in luipaard print en Hedi Slimane’s tweede collectie voor Celine liet zien dat een cape ook best casual kan zijn. Burberry en Oscar de la Renta bleven niet achter en kwamen elk ook met een model de catwalk up welke een prachtige cape droeg. De cape, vroeger geassocieerd met superhelden nu met fashionista’s.

School uniform

Varianten op het schooluniform doen het ook bijzonder goed. Bonus punten voor ruiten en bordenpatroon. Waar Thom Browne een waar imperium op heeft gebouwd als het aankomt op school uniform varianten kijken nu ook Victoria Beckham and Lacoste mee met een notitieblok in de aanslag. Uniformen zijn hot, de ruitenpatronen maken ze af. Ruiten patronen zul je deze herfst trouwens meer tegenkomen niet alleen op de uniform outfits. Wil je mee gaan met bijpassende schoenen kijk dan eens naar de Tartan Core Print van Dr. Martens.

Bekijk ook:
Alle trends voor de wintersport op een rij

Einde herfst begin winter?

De lange jas maakt haar intreden en met lang bedoelen we tot net boven de enkels. Zowel Tory Burch, Jil Sander en Alberta Ferretti lieten ons zien dat lang de nieuwe trend is. Een lange jas is echter vaak ook een wat zwaardere jas, zeker als ze gemaakt is van zwaar wol. Zwaar wol? Ja zwaar gestructureerd dik zwaar wol, precies waar de herfst- en winterjas van 2019/2020 van gemaakt zijn. Chanel en Agnona’s hefst- en winterjassen althans.

Bekijk ook:

Geschreven door Jeroen VanderPloeg

Jeroen schrijft sinds 2017 voor zowel nationale als internationale bedrijven. Bij Trending richt hij zich op de laatste trends. De trends waar hij over schrijft richten zich: mode, games, nieuws, gadgets en natuurlijk ook al het andere wat trending is. Jeroen zit overal bovenop om jou ‘up-to-date’ te houden. Ook tijdens zijn reizen is hij altijd opzoek naar de laatste trends.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De meest belovende games van 2020


Warning: Attempt to read property "ID" on int in /home/trending/domains/trending.nl/public_html/wp-content/themes/bimber/includes/post.php on line 1023

Warning: Attempt to read property "ID" on int in /home/trending/domains/trending.nl/public_html/wp-content/themes/bimber/includes/plugins/media-ace.php on line 128

Brits bedrijf vindt wiel uit met draaihoek van 360 graden