Vampire the Masquerade: Bloodlines 2 Nieuws! 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Vampire the Masquerade: Bloodlines 2 Nieuws!

Het originele Vampire the Masquerade: Bloodlines spel is momenteel een cult classic onder de video games. Het spel kwam in 2004 uit, een prachtig jaar voor gamers trouwens en de titel heeft over de jaren een fanbasis opgebouwd waar veel spellen jaloers op zullen zijn. Over de jaren want tijdens de release was niet iedereen even enthousiast.

Vampire the Masquerade: Bloodlines 2 is echter een spel waar we allemaal op wachten en hopelijk krijgen we snel de kans het te gaan spelen.

Vampire the Masquerade: Bloodlines 2 Release

Eerder in 2019 met een nep dating app geteased, Paradox kwam later met de mededeling dat maart de maand zou zijn waarin het spel uitgebracht zou worden. Hoewel officieel er geen release datum gegeven was voor Vampire the Masquarede: Bloodlines 2, maart 2020 leek de datum. Deze is echter verschoven naar een later moment! De release datum hangt af van hoe goed de development van het spel gaat, met een fanbase zo groot als Bloodlines is het verstandig dat bij de release het spel in top conditie verkeerd.

Vampire the Masquerade: Bloodlines 2 Trailer

In een duistere trailer zien we de stad gevolgd door een intense achtervolging en een kort gevecht. De trailer verheerlijkt ook de culturele thema's waar we in het spel mee te maken krijgen. Sommige fans zullen zeer tevreden zijn met de trailer. Benieuwd naar wat Vampire the Masquerade: Bloodlines 2 zal brengen? Kijk dan snel naar de trailer!

We kunnen de smaak van het spel proeven in de teaser trailer. Het betreft echter een demo en er kan natuurlijk nog veel veranderen. We zien dialoog en een gevecht waarin het hoofdpersonage een groep vijanden aanpakt. Zie de teaser trailer hieronder.

Bekijk ook:
Dit zijn de top games om naar uit te kijken in 2024

Vampire the Masquerade: Bloodlines 2 Gameplay

Deze titel ziet de locatie veranderen van Los Angeles naar het noordelijk gelegen Seattle. Zoals ook in het eerste spel zullen verschillende clans strijden om de macht over de stad en de gehele regio. Kijkend naar je character krijgen we een glimp van een ‘mass embrace', dit is een groep vampieren die meerdere mensen veranderd in een vampier of in ieder geval een ‘Thinblood'. Je zal het spel namelijk als Thinblood beginnen en naarmate het spel vordert krijg je steeds meer vampieren krachten en verander je uiteindelijk in een volbloed vampier.

Met een campagne van rond de 25-30 uur zal je genoeg tijd doorbrengen in je nieuw verkregen vampieren bestaan

We weten niet precies hoe de character creatie er uit zal zien, we kunnen wel vertellen dat je het beroep wat je voor de embrace had kunt kiezen. Dit zal iets met het verhaal te maken hebben, goed voor herhaald spelen met andere keuzes dus.

Welke Clans komen we tegen?

Vampire the Masquerade: Bloodlines 2 Nieuws! 14

Iedereen die bekend is met Vampire the Masquerade: Bloodlines zal weten dat er meerdre Clans zijn. De Clans uit het eerste spel zijn intussen aangekondigt voor Vampire the Masquerade: Bloodlines 2 en het heeft er de schijn van dat DLCs meerdere clans zullen introduceren in de game. Zoals we al verklapte begin je als een Thinblood, vervolgens zul je aansluiting moeten vinden bij een van de clans.

Bekijk ook:
Alle online goksites van Nederland vind je op Sportgokken.eu

De Clans:

  • Brujah – Rebellen, bezitten veel brute fysieke kracht
  • Tremere – Deze kunnen worden gezien als een mage klasse Clan met verschillende speciale krachten
  • Toreador – Een clan van ambachtslieden en romantici. Deze clan inspireert andere clans en gebruikt hypnose om de overhand op vijanden te krijgen
  • Ventrue – Dit zijn de aristocraten van de vampieren. Meesters in de kunst van de verleiding
  • Malkavians – Deze clan is gestoord, gek maar hun gestoordheid geeft visioenen waarmee ze geheimen kunnen ontrafelen. Voor veel fans de absolute favoriet.

Met een groot compendium van overlevering om uit te kunnen kiezen zal Paradox geen moeite hebben om clans toe te voegen aan het spel. Wij hopen in ieder geval op een terugkeer van de Nosferatu!

Benieuwd naar de clan trailers?

Met veel info wat we al weten over Vampire the Masquerade: Bloodlines 2 is het nu vooral wachten op de release datum. Het spel zal in ieder geval uitkomen op de PC, PlayStation en Xbox.

Verschillende versies

Er zijn trouwens verschillende versies van het spel verkrijgbaar. Duik dus indien je wil diep in de franchise door een special edition aan te schaffen met natuurlijk bonus content.

Stiekem hopen we nog op een release ergens in het begin van 2020, maar als het langer wachten is zodat we gelijk een spel krijgen zonder al te veel bugs en updates zijn we natuurlijk bereid iets langer te wachten.

Meer over gaming op Trending zie je hier!

Avatar foto
Jeroen VanderPloeg

Jeroen schrijft sinds 2017 voor zowel nationale als internationale bedrijven. Bij Trending richt hij zich op de laatste trends. De trends waar hij over schrijft richten zich: mode, games, nieuws, gadgets en natuurlijk ook al het andere wat trending is. Jeroen zit overal bovenop om jou ‘up-to-date’ te houden. Ook tijdens zijn reizen is hij altijd opzoek naar de laatste trends.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.