Wat zijn de beste Netflix shows van 2021? 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Wat zijn de beste Netflix shows van 2021?

Tegenwoordig kun je series op meerdere manieren kijken. Zo is het mogelijk om dit gewoon te doen op je televisie met behulp van je alles in 1 abonnement, maar je kunt ook gebruik maken van een streaming service om je favoriete show te kijken. In principe moet je dus sowieso internet en tv vergelijken. Nadat je dit hebt gedaan kun je televisie kijken, maar eventueel kun je ook nog een abonnement afsluiten bij Netflix. Vervolgens is het mogelijk om de onderstaande series te kijken op deze wereldberoemde streaming service. 

Heist

Heist, een zesdelige documentaireserie, vertelt de verhalen van drie van de grootste overvallen in de Amerikaanse geschiedenis. Bovendien worden de overvallen ook nog eens verteld door de mensen die ze daadwerkelijk hebben uitgevoerd. Van een succesvolle geldroof in Vegas tot een werknemer van een bourbondistilleerderij die drank steelt en zelf winst maakt, Heist is een enorme aanrader voor echte misdaadfans.

High on the Hog

De vierdelige docuserie van Netflix is ​​een van de beste algemene tv-inhoud over voedsel die in jaren is uitgebracht. Voedselschrijver en gastheer, Stephen Satterfield, past perfect in de serie terwijl hij de afstamming van de Amerikaanse gastronomie volgt van West-Afrika tot de Verenigde Staten. Het mooiste is dat hij de mensen die het beter weten dan hij toestaat hun eigen verhalen te vertellen, waardoor een hele wereldgeschiedenis wordt geopend door de lens van voedsel.

Bekijk ook:
Waarom kijken we zo graag naar horror?

Lupine

Lupin is de eerste Franse show die doorbreekt op Netflix. Het is een thriller die de vriendelijke inbreker Assane Diop (Omar Sy) volgt terwijl hij probeert de corruptie van een welgestelde Parijse filantroop aan het licht te brengen en daarmee de goede naam van zijn overleden vader te zuiveren. Deze goede ouderwetse overvalserie zit boordevol actie en spanning, maar ook slim en vol emotie. Seizoen één en twee kunnen nu gestreamd worden.

Sons of Sam

Sons of Sam herschrijft de geschiedenis in plaats van het opnieuw te vertellen. De documentaire wordt verteld met behulp van de archieven van journalist Maury Terry, die zijn hele leven probeerde de wereld ervan te overtuigen dat de beruchte New Yorkse seriemoordenaar David Berkowitz de moorden waarvoor hij schuldig pleitte niet alleen heeft uitgevoerd. In plaats daarvan presenteert de docuserie Terry's bewijs om aan te tonen dat Berkowitz deel uitmaakte van een satanische sekte.

Bekijk ook:
Zo oud is jouw hond echt in mensenjaren

The Serpent

Met drogeren, overvallen en brute moord is de BBC/Netflix-serie The Serpent niet voor bangeriken. Het is een achtdelige dramatische hervertelling van de angstaanjagende echte misdaden die Charles Sobhraj in de jaren zeventig in Azië heeft gepleegd, evenals het verhaal van de Nederlandse diplomaat die eraan werkte om hem ten val te brengen.

Last Chance U: Basketball

We verwachten dat we een traan of twee zullen vergieten wanneer een nieuw seizoen van Last Chance U op Netflix landt, en dit seizoen van Last Chance U: Basketball is niet anders. Op de hielen van cultureel fenomeen Cheer volgt Last Chance U: Basketball de hoopvolle D1 atleten van East Los Angeles College in een rauwe, ontroerende en hilarische docuserie.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.