Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 30 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 30

In deze Netflix top 10 geven we een overzicht van de populairste films en series in Nederland van dit moment! Wat kijk jij nu op Netflix?

Netflix top 10 – week 30

Aan het begin van week 30 is dit de Netflix top 10 in Nederland:

10. Vikings

In de serie Vikings zien we hoe de Vikingen Scandinavië verlaten om West-Europa te veroveren. Een van deze Vikingen is de legendarische Ragnar Lodbrok. In het begin van de serie is hij een gewone boer, maar met veel geweld en doorzettingsvermogen trekt hij steeds meer macht naar zich toe.

Vikings staat momenteel op de tiende plek in de Netflix top 10 en heeft een 8.5 op IMDb.

Bekijk hieronder de trailer van Vikings seizoen 6:

9. Pokémon Journeys

Ash Ketchum wil de beste Pokémon trainer ter wereld worden. Dit keer gaat hij op avontuur in de Galar regio. Al doet hij dat natuurlijk niet alleen. Ook dit keer wordt hij weer vergezeld door zijn trouwe maatje Pikachu.

Pokémon Journeys staat nu op de negende plek in de top 10 van Netflix, en krijgt een 6.3 op IMDb.

Bekijk hieronder de trailer van Pokémon Journeys:

8. Sky Rojo

In Sky Rojo zien we hoe de dames Gina, Wendy en Coral proberen te ontsnappen aan hun pooier Romeo. De Spaanse serie is gemaakt door Álex Pina, hij is ook bekend van de populaire Netflix series La Casa de Papel en Vis a Vis.

Sky Rojo staat op dit moment op de achtste plek in de Netflix top 10. De serie krijgt een 6.5 gemiddeld van de kijkers op IMDb.

Bekijk hieronder de trailer van Sky Rojo seizoen 1:

Bekijk ook:
Quiz: Uit welke film komt deze quote?

7. Never Have I Ever

Devi Vishwakumar is een ambitieuze tiener die zich probeert te redden op de middelbare school. Daar strijdt ze regelmatig met haar rivaal Ben om de beste leerling van de klas te worden. Maar, gelukkig is daar ook nog de knappe Paxton op wie ze een oogje heeft.

Never Have I Ever staat nu op de zevende plek in de top 10 van Netflix. Op IMDb scoort de serie een 7.9.

Bekijk hieronder de trailer van Never Have I Ever seizoen 2:

https://www.youtube.com/watch?v=FakCjoNnxik

6. The Last Letter From Your Lover

In de film The Last Letter From Your Lover ontdekt een journalist een kist met talloze liefdesbrieven uit 1965. Uit de brieven blijkt dat twee mensen een mysterieuze affaire hebben gehad. En dit mysterie wilt ze graag ontrafelen.

The Last Letter From Your Lover staat nu op de zesde plek in de Top 10 van Netflix. De film wordt met een 6.8 beoordeeld op IMDb.

Bekijk hieronder de trailer van The Last Letter From Your Lover:

5. Sex/Life

In de serie Sex/Life zien we hoe een huismoeder verlangt naar haar oude wilde leventje. Ze wilt graag weer op avontuur met haar knappe ex, maar ja dat gaat een beetje moeilijk als je getrouwd bent en een gezinnetje hebt. Kan ze alles hebben, of moet ze toch keuzes maken.

Sex/Life staat al weken in de Top 10 op Netflix en moet het nu doen met een vijfde plek. De serie krijgt een 5.4 op IMDb.

Bekijk hieronder de trailer van Sex/Life seizoen 1:

https://www.youtube.com/watch?v=x580mowu5Gs

4. Blood Red Sky

In de film Blood Red Sky zien we hoe een moeder en haar zoon in een vliegtuig onderweg zijn naar Amerika. Daar moet ze heen voor een speciale behandeling, omdat ze last heeft van een mysterieuze ziekte. Helaas wordt het vliegtuig onderweg gekaapt en dan moet ze alles op alles zetten om het leven van haar zoontje te redden.

Blood Red Sky staat nu op de vierde plek in de Netflix top 10. De Engels-Duitse film krijgt een 6.2 van de kijkers op IMDb.

Bekijk hieronder de trailer van Blood Red Sky:

3. Suits

In Suits volgen we de advocaten Mike Ross, Harvey Specter en Louis Litt die bij een van de meest prestigieuze advocatenkantoren in Amerika werken. Ze zijn alle die gehaaide advocaten die echt alles doen om hun klanten in de rechtbank te helpen, alleen levert ze dat soms zelf ook wat problemen op.

Suits krijgt een 8.4 op IMDb en staat nu op de derde plek in de top 10 van Netflix.

Bekijk hieronder een scene uit de aller eerste aflevering van Suits:

2. Chernobyl 1986

In Chernobyl 1986 volgen we een dappere brandweerman die levens probeert te redden na de enorme kernramp.

Chernobyl 1986 staat op dit moment op de tweede plek in de Netflix top 10. De film krijgt een slechte beoordeling op IMDb, namelijk een 4.9 gemiddeld.

Bekijk hieronder de trailer van Chernobyl 1986:

1. Virgin River

In Virgin River vlucht een verpleegster uit Los Angeles naar een afgelegen dorpje in het noorden van de staat. Ze heeft een frisse start nodig, en die hoopt ze daar te vinden.

Virgin River is al enkele weken erg populair in Nederland sinds het derde seizoen op Netflix staat. De serie is – net zoals vorige week – de nummer 1 in de top van 10 van Netflix.

Bekijk hieronder de trailer van Virgin River seizoen 3:

Wat kijk jij nu op Netflix?

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.