Trailer: The Kissing Booth 3 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Trailer: The Kissing Booth 3

Fans van The Kissing Booth opgelet! Er is namelijk een nieuwe trailer van de derde film verschenen. Ga jij deel 3 straks kijken?

In de derde The Kissing Booth film vieren Elle, Joah en Lee vakantie in een luxe villa aan zee. Dat kan alleen maar een geweldige zomer worden, maar toch kan Elle er niet volledig van genieten. Zij moet namelijk binnenkort een besluit maken over haar toekomst; waar gaat ze studeren? Gaat ze naar dezelfde universiteit als haar beste vriend, of laat ze hem achter en gaat ze samen studeren met haar vriendje? Iemand moet ze teleurstellen, maar wie? Een lastige keuze, en dan komt ze ook nog de charmante Marco uit de tweede film tegen. En die wilde toen ook meer dan vriendschap… Kan dat goed aflopen?

The Kissing Booth 3

The Kissing Booth 3 is de derde film uit de The Kissing Boot serie. Het eerste deel verscheen in 2018 en in 2020 kwam deel twee uit. Hoofdrollen worden gespeeld door Joey King, Joel Courtney, Jacob Elordi, Molly Ringwald, Taylor Zakhar Perez en Maisie Richardson-Sellers. De regie van de films lag steeds in de handen van Vince Marcello.

Bekijk ook:
Top 10 bioscoopfilms - juli 2021

Wanneer verschijnt The Kissing Booth 3 op Netflix?

The Kissing Booth 3 verschijnt deze zomer op Netflix. De release staat namelijk gepland op 11 augustus. Ga jij de film dan kijken?

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.