Top 10 trending films en series op Netflix – Week 19 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 trending films en series op Netflix – Week 19

Wat zijn de populairste films en series op Netflix van dit moment? In deze top 10 geven we een overzicht van de laatste trends.

De top 10 populaire films en series op Netflix kent momenteel een Nederlands tintje. Op de eerste plek staat namelijk een Nederlandse film. Daarnaast staat er ook een Nederlandse serie in de top 10.

10. Shadow and Bone

Alina Starkov is een kaartenmaker in het leger van Ravka. Ze lijkt een doodnormaal meisje, maar in het midden van de strijd komt ze erachter dat ze over speciale gaven beschikt. Met haar nieuwgevonden krachten is ze opeens een van de belangrijkste mensen van het land en krijgt ze de taak om de duistere Fold te vernietigen. Dat is een bijna onmogelijke opdracht, zeker omdat niet iedereen wil dat ze hierin slaagt.

Shadow and Bone is een nieuwe serie die sinds kort op Netflix staat. Het eerste seizoen heeft acht afleveringen en die staan nu allemaal online op de streamingsservice. Een tweede seizoen is nog niet aangekondigd.

Bekijk hieronder de trailer van Shadow and Bone:

9. The Serpent

In The Serpent zien we hoe een seriemoordenaar in de jaren '70 jacht maakt op toeristen. Hij is echter niet de enige jager, want terwijl hij nieuwe slachtoffers maakt, doen de autoriteiten er alles aan om hem te stoppen.

The Serpent bestaat uit één seizoen van acht afleveringen. Er komt waarschijnlijk geen vervolg.

Bekijk hieronder de trailer van The Serpent:

8. I am ALL GIRLS

In de film I Am ALL Girls gaat een misdaadonderzoeker samenwerken met een seriemoordenaar om kinderhandelaren te stoppen. Het is een ongebruikelijke samenwerking, maar misschien levert het wel het juiste resultaat op.

Bekijk hieronder de trailer van I am ALL GIRLS:

Bekijk ook:
Quiz: Uit welke film komt deze quote?

7. Undercover

De Nederlandse-Belgische serie Undercover geeft een kijkje in het leven van agenten die undercover gaan om zo de criminaliteit te bestrijden. In het eerste seizoen van de serie wordt er jacht gemaakt op de gevaarlijke drugshandelaar Ferry, gespeeld door Frank Lammers.

Undercover bestaat uit twee seizoenen, met in totaal 20 afleveringen.

Bekijk hieronder de trailer van Undercover seizoen 2

6. It: Chapter Two

It: Chapter Two is het vervolg op de horrorfilm It. De Losers Club heeft de gruwelijke gebeurtenissen van de eerste film overleefd, maar de enge clown is nog niet klaar met ze. Zevenentwintig jaar later keren ze terug naar het dorpje waar het allemaal is begonnen om opnieuw de confrontatie aan te gaan met Pennywise. Kunnen ze de clown verslaan, of wordt deze laatste ontmoeting hun toch fataal?

Bekijk hieronder de trailer van It: Chapter Two

5. Love Death + Robots

Love Death + Robots is een Amerikaanse animatieserie met allemaal kleine korte animatiefilms. De afleveringen zijn een mix van sci-fi, fantasy en horror.

Love Death + Robots bestaat uit twee volumes. Het eerste volume telt zestien afleveringen, en volume twee heeft acht afleveringen.

Bekijk hieronder de trailer van Love Death + Robots Volume 2:

https://www.youtube.com/watch?v=Gj2iCJkp6Ko

4. El Inocente

Het fijne leventje van Mateo loopt gevaar als gebeurtenissen uit zijn verleden worden opgerakeld. Hij heeft altijd voor zijn verleden proberen weg te rennen, maar haalt zijn duistere geschiedenis hem nu toch in?

El Inocente is een Spaanse serie met één seizoen van acht afleveringen, die nu allemaal op Netflix staan.

Bekijk hieronder de trailer van El Inocente:

Bekijk ook:
De 10 duurste films ooit gemaakt!

3. Jupiter's Legacy

In de superheldenserie Jupiter's Legacy probeert een groep helden met pensioen te gaan. De jonge generatie mag hun nu opvolgen, maar zijn zij wel klaar voor deze verantwoordelijkheid? Het is immers niet bepaald makkelijk om een superheld te zijn…

Jupiter’s Legacy heeft één seizoen van acht afleveringen.

Bekijk hieronder de trailer van Jupiter's Legacy:

https://www.youtube.com/watch?v=TY3IAqm-gpE

2. The Woman in the Window

Anna Fox is getuige van een gewelddadig misdrijf. Zo probeert de wrede misdaad op te lossen, maar er is een probleem: ze heeft agorafobie en durft het huis niet te verlaten. Kan ze de dader vinden van achter het raam?

Bekijk hieronder de trailer van The Woman in the Window:

1. Ferry

De Nederlandse film Ferry is momenteel het aller populairste op Netflix. Ferry is een prequel van de serie Undercover. In de film keren Frank Lammers en Elise Schaap terug als Ferry en Daniëlle en zien we hoe het crime-koppel elkaar leert kennen. Het is echter niet alleen romantiek, want ondertussen is Ferry ook bezig met een wraakmissie.

Bekijk hieronder de trailer van Ferry:

Wat kijk jij nu op Netflix?

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.