Top 10 trending films en series op Netflix - Week 13 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 trending films en series op Netflix – Week 13

Wat zijn de populairste films en series op Netflix van dit moment? In deze top 10 geven we een overzicht van de laatste trends.

De top 10 trending films en series op Netflix is weer flink opgeschud én kent een Nederlandse tintje. Op de eerste plek staat namelijk een nieuwe film met niemand minder dan Yolanthe Cabau en Jim Bakkum. Weet jij welke film we bedoelen?

10. De Geheime Dienst voor Magie

Vorige week stond De Geheime Dienst voor Magie ook al in de top 10, en ook deze week zijn er nog veel kinderen die naar de animatiefilm kijken. In de film werken Hans en Grietje voor een geheime magische dienst. Ze krijgen een belangrijke opdracht; want ze moeten de koning redden. Dat is echter misschien niet de grootste uitdaging, want Hans en Grietje willen helemaal niet met elkaar samenwerken. Hoe gaan ze dat oplossen?

Bekijk hieronder de trailer van De Geheime Dienst voor Magie:

9. Barbie: Princess Adventure

Een andere kinderfilm die nu populair is, is Barbie: Princess Adventure. In deze film is Barbie een vlogger uit Malibu en is ze op vakantie in een andere koninkrijk. Daar ontmoet ze de prinses, die sprekend op Barbie lijkt. De dames besluiten voor een week van leven te switchen, en dat levert een bijzonder avontuur op.

Bekijk hier onder de trailer van Barbie: Princess Adventure:

8. Hasta el Cielo

Fans van La Casa de Papel opgelet, want deze film is echt een aanrader! In Hasta el Cielo sluit Ángel zich aan bij een bende met criminelen. Dat levert natuurlijk een bijzonder avontuur op, maar of het allemaal goed afloopt is maar de vraag.

Bekijk hieronder de trailer van Haste el Cielo:

Bekijk ook:
Ranking: De Harry Potter films

7. Honest Thief

Vorige week was Honest Thief nog het aller populairste op Netflix, inmiddels is dat al lang niet meer zo. In de film zien we hoe Liam Neeson een gepensioneerde dief speelt. Hij wil een deal sluiten met de politie in ruil voor strafvermindering, maar dat gaat niet zo makkelijk als ze hem belazeren.

Bekijk hieronder de trailer van Honest Thief:

6. The Irregulars

De nieuwe serie The Irregulars is ook nu nog redelijk populair. In de serie proberen Sherlock Holmes en dr. Watson bovennatuurlijke misdaden op te lossen. Hiervoor krijgen ze de hulp van een groep buitenbeentjes.

Bekijk hieronder de trailer van The Irregulars:

5. New Amsterdam

New Amsterdam is echt heel erg populair op Netflix. De ziekenhuisserie wordt al meer dan een maand volop gestreamd en is daarmee echt de kijktrend van de laatste tijd. In de serie krijgt het ziekenhuis New Amsterdam een nieuwe directeur, en die is van plan flinke veranderingen door te voeren. Niemand zit daar echt op te wachten, maar het resultaat mag er uiteindelijk wel zijn.

Bekijk hieronder de trailer van New Amsterdam:

https://www.youtube.com/watch?v=ZvMCbzrToAo

4. Formula 1: Drive to Survive

Nu de Formule 1 weer van start is gegaan, is het ook niet zo gek dat de documentaire over de sport ook populair is. Daarnaast staat sinds kort het derde seizoen op Netflix, en er zijn veel mensen die dat willen zien.

Bekijk hieronder de trailer van Formula 1: Drive To Survive:

Bekijk ook:
Quiz: Uit welke film komt deze quote?

3. ¿Quién mató a Sara?

Spaanse series en films doen het goed in Nederland, dat bewijst ¿Quién mató a Sara? ook maar weer. In de serie gaat Alex op zoek naar de moordenaar van zijn zus. Iedereen denkt dat Alex dit heeft gedaan, maar hij weet zelf wel beter.

Bekijk hieronder de trailer van ¿Quién mató a Sara?:

2. The Serpent

The Serpent draait om het waargebeurde verhaal van Charles Sobhrajm, een seriemoordenaar. Sobhrajm was in de jaren '70 actief in Azië, en pleegde daar meerdere moorden. Zijn bijnaam was “The Serpent” en daar is de serie naar vernoemd. In de serie zien we hoe Sobhrajm zijn gruweldaden uitvoert, terwijl hij opgejaagd wordt door de autoriteiten. Kunnen ze hem vangen voordat hij meer slachtoffers maakt?

Bekijk hieronder de trailer van The Serpent:

1. Just Say Yes

Just Say Yes is een nieuwe Nederlandse film – met een Engelste titel – die sinds dit weekend op Netflix staat. De film is momenteel het populairste op de streamingsdienst.

Just Say Yes draait om het personage Lotte, die haar hele leven al droomt van de perfecte bruiloft. Ze denkt dat het bijna zover is, maar dan wordt ze gedumpt door haar vriend. Het leventje van Lotte stort in, totdat ze een nieuwe man ontmoet die haar leven doet veranderen.

In Just Say Yes speelt Yolanthe Cabau de hoofdrol, en wordt ze bijgestaan door Jim Bakkum, Noortje Herlaar, Nienke Plas, Pip Pellens, Dave Roelvink, Tino Martin, Josylvio, Juvat Westendorp en Kim-Lian van der Meij.

Bekijk hieronder de trailer van Just Say Yes:

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.