Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 27 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 27

In deze Netflix top 10 geven we een overzicht van de populairste films en series in Nederland van dit moment! Wat kijk jij nu op Netflix?

10. Élite

Sinds een paar weken staat het vierde seizoen van Élite op Netflix, en die serie wordt in Nederland nog steeds volop gestreamd. In Élite volgen we de leerlingen van een prestigieuze middelbare school. In de eerste drie seizoenen hebben de studenten heel wat moeten doorstaan, maar hun leventje is ook in de nieuwe afleveringen niet makkelijker geworden. Met vier nieuwe leerlingen en een nieuwe hoofddirecteur wordt ook dit keer de boel flink opgeschud.

Élite krijgt van de IMDb bezoekers een 7.5 gemiddeld. De serie staat op dit moment op de tiende plek in de Netflix top 10.

Bekijk hieronder de trailer van Élite seizoen 4:

9. Fatherhood

Met Vaderdag konden we allemaal kijken naar de nieuwe film van Kevin Hart, maar ook nu is Fatherhood nog erg populair. In de film volgen we een vader die voor zijn gezin moet zorgen nadat zijn vrouw is overleden.

Fatherhood krijgt een 6.7 gemiddeld van de IMDb bezoekers. De film staat nu op de negende plek in de Netflix top 10.

Bekijk hieronder de trailer van Fatherhood: 

8. Sophie: A Murder in West Cork

In de docuserie Sophie: A Murder in West Cork staat de moord op Sophie Toscan du Plantier centraal. De 39-jarige Française werd in 1996 op brute wijze vermoord, maar haar dader werd nooit gepakt. Wie heeft Sophie vermoord?

Sophie: A Murder in West Cork heeft een seizoen van drie afleveringen. Op IMDb krijgt de docuserie – die nu op de achtste plek in de Netflix top 10 staat – een 7.1 gemiddeld.

Bekijk hieronder de trailer van Sophie: A Murder in West Cork seizoen 1:

Bekijk ook:
Top 10 bioscoopfilms - juli 2021

7. The Last Kingdom

In The Last Kingdom proberen Vikingen Engeland te veroveren. Dat wil ze aardig lukken, maar de Engelsen zijn hier uiteraard minder blij mee. Een koninkrijk biedt nog als laatste weerstand tegen de invasie, maar kunnen ze dit volhouden?

The Last Kingdom bestaat uit vier seizoenen en krijgt een 8.4 op IMDb. De serie heeft momenteel de zevende plek in de Netflix top 10 veroverd.

Bekijk hieronder de trailer van The Last Kingdom seizoen 4:

6. Death Wish

In de film Death Wish volgen we het leven van Dr. Paul Kersey, gespeeld door Bruce Willis. De dokter heeft heel zijn leven mensen in het ziekenhuis geholpen, maar nadat zijn vrouw en dochter slachtoffer zijn geworden van een bruut misdrijf, verandert zijn leven drastisch. De politie kan de zaak niet oplossen, dus besluit hij maar zelf wraak te nemen.

De film Death Wish staat momenteel op de zesde plek in de top 10 van Netflix en krijgt een 6.3 op IMDb.

Bekijk hieronder de trailer van Death Wish:

5. Pokémon Journeys

In Pokémon Journeys gaat Ash Ketchum samen met Pikachu op pad om de beste Pokémonmeester ter wereld te worden. Dit keer is hij op bezoek in de Galar regio, waar hij weer talloze nieuwe trainers en Pokémon leert kennen.

Pokémon Journeys krijgt een 6.4 op IMDb en staat nu op de vijfde plek in de Netflix Top 10.

Bekijk hieronder de trailer van Pokémon Journeys seizoen 1:

4. Vikings

De Vikingen zijn momenteel populair op Netflix, want ook de serie Vikings wordt nu volop in Nederland gestreamd. De serie draait om de Viking Ragnar Lothbrok en zijn familie. Lothbrok begint het verhaal als een gewone boer, maar zijn ambities zijn veel groter.

Vikings krijgt een 8.5 van de IMDb bezoekers en staat nu op de negende plek in de top 10 van Netflix.

Bekijk hieronder de trailer van Vikings seizoen 6:

3. Lupin

In Nederland zijn we ook nog lang niet klaar met Lupin. In de serie volgen we de charmante dief Assane Diop die zijn vader probeert te wreken voor het onrecht dat een rijke familie hem heeft aangedaan. Hiervoor is hij zelf niet beroerd om de wetten te breken, maar is het genoeg om het recht te laten zegenvieren?

Lupin krijgt een 7.5 gemiddeld op IMDb. De serie staat nu op de derde plek in de Netflix top 10.

Bekijk hieronder de trailer van Lupin seizoen 2:

2. Too Hot To Handle

Soms heb je gewoon wat makkelijk vermaak nodig, en dan is Too Hot To Handle misschien de perfecte uitkomst. Goed is het niet, maar vermakelijk kan het programma wel zijn. Too Hot To Handle is namelijk een realityshow waarbij knappe vrijgezellen samen vakantie vieren in een tropisch paradijs. Dat niet alleen; ze kunnen ook nog eens100.000 dollar winnen, maar dan mogen ze geen seks hebben. Laat dat nou net voor veel jonge vrijgezellen een flinke uitdaging zijn…

Too Hot To Handle maakt weinig indruk op IMDb met een 4.5. De realityshow staat momenteel op de tweede plek in de Netflix Top 10.

Bekijk hieronder de trailer van Too Hot to Handle seizoen 2:

https://www.youtube.com/watch?v=xzCBBPf7g0Q

1. Sex/Life

Sex/Life is momenteel het aller populairste op Netflix in Nederland. In de serie heeft een huismoeder zin in een wild avontuurtje met haar ex, al gaat dat wat lastig omdat ze nog getrouwd is.

Sex/Life krijgt op IMDb een 5.6. De serie staat nu op de eerste plek in de Netflix top 10.

Bekijk hieronder de trailer van Sex/Life seizoen 1:

https://www.youtube.com/watch?v=x580mowu5Gs

Wat kijk jij nu op Netflix?

Deel dit bericht
Read later
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.