Welke arbeidsongeschiktheidsverzekering past bij jou? 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Welke arbeidsongeschiktheidsverzekering past bij jou?

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Ontzettend belangrijk, zeker als ZZP-er of zelfstandig ondernemer. Waar dit type verzekering normaliter wordt geregeld via je werkgever, ben je in dit geval zelf verantwoordelijk voor je eigen verzekeringen. En eerlijk is eerlijk, raak je arbeidsongeschikt? Dan kun je maar beter goed verzekerd zijn!

Het belang van een arbeidsongeschiktheidsverzekering

Je wilt er waarschijnlijk niet teveel over nadenken. Maar toch is het belangrijk om ook hier even bij stil te staan. Want laten we gewoon heel reëel zijn. Er is werkelijk waar niets vervelender dan het niet hebben van inkomsten. En wanneer je arbeidsongeschikt raakt kan dit alleen maar erger zijn dan het simpelweg niet hebben van klussen of orders. Naar alle waarschijnlijkheid heb je wel een buffertje opgebouwd waaruit je nog even verder kunt leven. Maar hoelang hou je het eigenlijk vol met die buffer? Het is een hele belangrijke vraag, zeker wanneer je arbeidsongeschikt raakt. Want, ondanks het feit dat jij misschien niet meer werkt, de wereld om je heen gaat wel door. Alles wordt duurder en op een gegeven moment is het geld écht op. Daarom is het belangrijk om een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering af te sluiten. Een verzekering die er voor je is als je het zelf allemaal even niet meer kan.

Bekijk ook:
Zo krijg jij de perfecte respons op je direct mailing campagne!

De juiste arbeidsongeschiktheidsverzekering voor jou!

Niet alle verzekeringen zijn de juiste voor iedere ondernemer. Daarom is het belangrijk om goed onderzoek te doen voordat je een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluit. Want waar de ene arbeidsongeschiktheidsverzekering zich met name richt op mensen in de bouw is de andere meer voor mensen in de kantoorsector. Het is dan ook erg belangrijk om voor jezelf duidelijk te krijgen wat je precies van een dergelijke verzekering verwacht. Daarnaast zijn er ook arbeidsongeschiktheidsverzekeringen die verder kijken dan het lichamelijke. Bij lang niet alle verzekeringen ben je goed verzekerd tegen psychische klachten.

Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen vergelijken

Een gemakkelijkere manier om de juiste arbeidsongeschiktheidsverzekering voor jouw situatie te kiezen is door middel van een onafhankelijk onderzoek. Dankzij een onafhankelijke tussenpartner krijg je een gemakkelijk overzicht te zien welke arbeidsongeschiktheidsverzekering het beste bij je past tegen de beste prijs. Je krijgt dus te zien welke verzekeringen een eerlijke prijs-kwaliteitsverhouding voor jouw situatie hebben. Het is alleen een kwestie van het invullen van wat gegevens. Vervolgens zul je de informatie direct bij je binnen krijgen. Daarnaast kan het ook zeker geen kwaad om eens te vergelijken of je nog steeds goed zit met je arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.