hocus pocus 2
Saved Read later
Deel dit bericht

Zien: eerste teaser-trailer van Hocus Pocus 2

Het wordt weer lekker griezelen met een glimlach aankomend najaar, want dan kunnen we genieten van Hocus Pocus 2. De langverwachte sequel zal eind september op Disney+ te zien zijn, maar wij hebben de teaser-trailer alvast klaarstaan. Het vervolg op Hocus Pocus (1993) is dus eindelijk een feit.

Hocus Pocus 2

Bijna dertig jaar na het origineel kruipen Bette Midler, Sarah Jessica Parker en Kathy Najimy weer in de rol van de kinderlokkende Sanderson Sisters. In het eerste deel probeerden de heksen onsterfelijk te worden door de levenskracht van Max te absorberen, de maagd die de zwarte kaars aanstak. Samen met zijn zusje Dani, zijn vriendin Allison, en zwarte kat Binx namen ze het op tegen de kwaadaardige zussen.

In Hocus Pocus 2 worden de Sanderson Sisters per ongeluk bevrijd door drie jonge vrouwen. Die bevinden zich daarna in het moderne Salem, waar ze wederom op zoek gaan naar de levenskracht van jonge kinderen. De drie vrouwen moeten alles op alles zetten om de heksen te stoppen. Maar dat gaat niet zonder slag of stoot. De zusters zijn vastbesloten om hun doel te bereiken.

Bekijk ook:
Tijd voor romantiek? De beste romantische films & series op WithLove

Teaser-trailer en releasedatum

Hocus Pocus 2 belooft weer een magisch spektakel te worden waar liefhebbers van de originele film reikhalzend naar uitkijken. Ze zijn lyrisch over het feit dat de drie actrices uit het origineel opnieuw in de huid van de Sanderson Sisters kruipen. Behalve de oude cast zijn er ook nieuwe castleden te bewonderen. Whitney Peak, Lilia Buckingham en Belissa Escobedo zijn onder andere een paar veelbelovende namen. Dat wordt weer lekker een avondje film deze herfst.

Leuk detail is dat we Doug Jones, de acteur die zombie Billy Butcherson in het eerste deel speelde, in deze sequel terug gaan zien. Disney+ heeft bekendgemaakt dat Hocus Pocus 2 vanaf 30 september te zien is. Tot die tijd kunnen we genieten van een heerlijke teaser-trailer waarin we een glimp te zien krijgen van dit magische spektakel. Het is dus nog even wachten, maar dat zal zeker de moeite waard zijn.

Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.7k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.