Spider-man universe wordt groter met nieuwe serie 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Spider-man universe wordt groter met nieuwe serie

Fans van Spider-man kunnen blij zijn, want Sony is van plan om een serie te maken met een andere Spider-superheld: Silk. 

Iedereen kent ondertussen het origin-verhaal van Spider-man wel. De jonge Peter Parker werd tijdens een klassenuitje gebeten door een speciale spin en kreeg vervolgens super spinnenkrachten. Wat veel mensen echter (waarschijnlijk) niet weten is dat Peter niet de enige was die werd gebeten tijdens dat klassenuitje. Na Parker stond nog iemand op het menu van de spin: zijn klasgenootje – met Koreaanse roots – Cindy Moon. En Moon kreeg net zoals Parker superkrachten. Later wordt ze ook een superheld en kiest dan voor de naam “Silk”.

Veel details zijn er nog niet bekend over nieuwe serie van het Spider-man universe. Sony heeft de rechten van Spider-man in handen en is nu op zoek naar een platform om de serie uit te brengen. Het schijnt dat Amazon een goede kans heeft om hiervoor uitgekozen te worden. Dan zou de serie op Amazon Prime uitgebracht worden. Amazon Prime heeft wel ervaring met series over superhelden; zo zijn ze ook de eigenaar van de populaire serie: The Boys.

Een ding is wel bekend; namelijk wie de serie gaat regisseren en schrijven. Actrice Olivia Wilde is aangenomen als regisseur voor het project en schrijver Katie Silberman gaat het script verzorgen.

Wie de hoofdrol gaat spelen is nog onbekend. Al werd de rol van Cindy Moon in Spider-man: Homecoming wel al gespeeld door actrice Tiffany Espensen. Dus wie weet mag Espensen haar rol wederom vertolken in de serie, maar het is ook goed mogelijk dat Sony een nieuwe casting gaan houden.

Spider-man universe wordt groter

Films en series over superhelden zijn nu mateloos populair. En zeker de helden van Marvel scoren nu heel goed. Het is dus niet zo gek dat Sony een graantje wil meepikken van dit succes. Sony heeft de rechten van Spider-man in handen en kan dus allerlei producties uitbrengen over superhelden uit het Spider-man universe. En daar zijn ze de laatste tijd al volop mee bezig.

Zo kwam Sony eerder al met de film Venom. In die film speelde Tom Hardy de hoofdrol van Eddie Brock / Venom, een soort goede slechterik. De film kreeg niet de beste cijfers, maar was wel een financieel succes. En een vervolg – genaamd Venom: Let There Be Carnage – kon daarom niet uitblijven.

Een andere film van Sony – die zich ook afspeelt in het Spider-man universe – is Morbius. In die film speelt Oscarwinnaar Jared Leto de hoofdrol van Dr. Michael Morbius. Morbius is een dokter die last heeft van een zeldzame ziekte en probeert zichzelf te genezen. Dat gaat alleen niet helemaal goed en hierdoor verandert hij in een soort van vampier. Morbius had allang in de bioscopen moeten draaien, maar dat ging door corona niet door. De film wordt nu in de eerste maanden van 2021 verwacht.

Met de serie Silk gaat Sony dus verder met het uitbreiden van het Spider-man universe. En het is dan maar de vraag of het hier bij blijft. Het is niet onwaarschijnlijk dat Sony nog meer helden uit het Spider-man universe naar het witte doek gaat brengen.

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.