in

Seizoen 4 aangekondigd voor La Casa de Papel

Tijd voor een feestje! Het vierde seizoen van de populaire serie van Netflix, La Casa de Papel, is vanaf drie april te zien op de streamingdienst. Netflix heeft dit zelf bekend gemaakt via haar sociale media kanalen. En het was meer dan alleen een aankondiging. Netflix besloot dat er ook gelijk wel even een trailer bij kon.

Teaser

In de teaser die door Netflix werd verspreidt is te zien hoe Berlin, El Professor, Lisboa, Nairobi en Tokio bezig zijn met de voorbereidingen voor een overval. Echter blijkt dat alles niet zo loopt zoals ze hadden verwacht. Het toeval wil echter dat Berlin, die vorig seizoen nog omkwam in de serie, gewoon weer te zien is. Is er sprake van een flashback in de teaser? Of komt Berlin op de een of andere manier weer tot leven?

Seizoen 3

Om je geheugen even op te frissen. In seizoen drie was te zien hoe de bendeleden vertrokken naar een tropisch oord. Dit om te vluchten voor alle chaos en ellende die ze hadden veroorzaakt. Maar dit liep ook behoorlijk snel uit de hand, waardoor deze “vakantie” snel ten einde was.

Bekijk ook:
Quiz: Welke film wordt hier slecht omschreven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.