Seizoen 4 aangekondigd voor La Casa de Papel 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Seizoen 4 aangekondigd voor La Casa de Papel

Tijd voor een feestje! Het vierde seizoen van de populaire serie van Netflix, La Casa de Papel, is vanaf drie april te zien op de streamingdienst. Netflix heeft dit zelf bekend gemaakt via haar sociale media kanalen. En het was meer dan alleen een aankondiging. Netflix besloot dat er ook gelijk wel even een trailer bij kon.

Teaser

In de teaser die door Netflix werd verspreidt is te zien hoe Berlin, El Professor, Lisboa, Nairobi en Tokio bezig zijn met de voorbereidingen voor een overval. Echter blijkt dat alles niet zo loopt zoals ze hadden verwacht. Het toeval wil echter dat Berlin, die vorig seizoen nog omkwam in de serie, gewoon weer te zien is. Is er sprake van een flashback in de teaser? Of komt Berlin op de een of andere manier weer tot leven?

Seizoen 3

Om je geheugen even op te frissen. In seizoen drie was te zien hoe de bendeleden vertrokken naar een tropisch oord. Dit om te vluchten voor alle chaos en ellende die ze hadden veroorzaakt. Maar dit liep ook behoorlijk snel uit de hand, waardoor deze “vakantie” snel ten einde was.

Avatar foto
Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.