Top 8 nieuwe bioscoopfilms in januari 2020 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 8 nieuwe bioscoopfilms in januari 2020

Eén ding is zeker, januari wordt een geweldige maand om naar de bioscoop te gaan. Van waargebeurde verhalen tot blockbusters. We hebben de top 8 bioscoopfilms voor januari 2020 voor je hieronder samengesteld, inclusief trailers. Het is een gemixte top 8 en daarom zit er zeker weten een film bij die aan jouw wensen voldoet.

1. 1917

Het is het jaar 1917. Het dodenaantal tijdens de Eerste Wereldoorlog begint gruwelijk op te lopen. Twee jonge soldaten staan voor een onmogelijke taak. In een race tegen de tijd moeten ze vijandelijk gebied binnen dringen om een geheim bericht af te leveren. Falen ze? Dan lopen 1600 medesoldaten hun dood te vermoed.

2. Jojo Rabbit

Het verhaal gaat over de 10-jarige Jojo Betzler die zijn zinnen heeft gezet op een plaatsje in het leger van de grote Führer. Dat plan loopt echter in duigen, omdat zijn moeder een Joods meisje op zolder verstopt.

3. Bad Boys for life

Het is alweer 25 jaar geleden dat de eerste Bad Boys in de bioscoop verscheen. Voel je je al oud? Het tweede deel dateert uit 2003. Het was wachten op deel drie en nu is het zo ver. De tijd is niet lief geweest voor de narcotica-agenten. Marcus Burnett is inmiddels politie-inspecteur. Mike Lowrey sukkelt met een midlifecrisis. Hoog tijd dat een wraakzuchtige Albanese huurmoordenaar de ex-partners voor nog één keer samen laat komen.

Bekijk ook:
Tijd voor romantiek? De beste romantische films & series op WithLove

4. Dolittle

Robert Downey Jr. schittert als Dr. John Dolittle. Van mensen moet de arts weinig weten, van dieren des te meer. Sterker nog, hij kan praten met dieren. Sinds de dood van zijn vrouw heeft zij zich teruggetrokken achter de muren van zijn landgoed waar hij een dierentuin aan exotische dieren heeft. Wanneer koningin Victoria geveld wordt door een mysterieuze ziekte, gaat Dolittle op zoek naar een remedie.

5. Dark Waters

Een van de grootste producenten van deze kunstmatige chemische stoffen is het Amerikaanse DuPont. In ‘Dark Waters’ trotseert een smetteloze advocaat (Marc Ruffalo) de ongenaakbare chemiereus als eenmansleger in de rechtszaal. Gaat het hem lukken?

6. The informer

Een ex-veroordeelde betert zijn leven als undercoveragent. Voor een nieuwe klus laat hij zich opnieuw vrijwillig opsluiten in een beruchte zwaarbewaakte gevangenis.

7. Just Mercy

Met een Harvard Law School-diploma kon Bryan Stevenson in 1985 alle kanten uit. Hij koos echter voor de weg met de meeste weerstand. Als advocaat verdedigde hij de kwetsbaren in de rechtszaal. Als mensenrechtenactivist streed hij tegen corruptie en ijverde hij voor gelijke rechten.

Bekijk ook:
Tijd voor romantiek? De beste romantische films & series op WithLove

8. The Grudge

De trailer van The Grudge is niet voor mensen met een zwakke maag. Het is geen remake, maar het is een nieuw verhaal dat zich afspeelt tussen de eerste en de tweede film. Het verhaal is rauwer, donkerder en realistischer dan ooit.

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.