Nieuw op Netflix: dit moet je gezien hebben! 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Nieuw op Netflix: dit moet je gezien hebben!

Voor de bingewatcher van series is er goed nieuws. Op Netflix staat er ons weer heel wat leuks te wachten. Verschillende series die starten of een vervolg krijgen en dit in verschillende genres. Wanneer je je dus misschien voor de eerste keer aan Netflix waagt, kan je snollen tussen wat er nieuw op Netflix is en deze wereld gaan ontdekken. Dit zijn de series die je in 2020 mag verwachten!

Langverwacht: La Casa De Papel

De razend populaire serie is in 2020 terug met zijn vierde seizoen. Dit seizoen komt in april uit, dus zo heel lang hoef je niet meer te wachten. Voor wie La Casa De Papel niet kent: een bende overvallers heeft in de eerste twee seizoenen geprobeerd om de Spaanse Munt te overvallen. In het derde seizoen staken ze zich opnieuw in hun al te bekende rode overalls en waagden ze zich aan het overvallen van de Spaanse Nationale Bank. Wat er dus in het vierde seizoen zal gebeuren is nog niet bekend, maar het wordt ongetwijfeld weer de moeite. Aftellen geblazen dus!

Bekijk ook:
Tijd voor romantiek? De beste romantische films & series op WithLove

The Crown

Welke serie ook op heel wat populariteit en succes kan rekenen is The Crown. Deze serie is voor wie liefhebber is van historisch drama. Het is eigenlijk een biografieverhaal over koningin Elizabeth 2 van het Verenigd Koninkrijk. Het geeft een beeld over haar regeerperiode weer en de serie won al heel wat prijzen onder andere de Golden Globes en Emmy Awards. Benieuwd geworden? Zeker kijken dan! Heel opvallend is dat prinses Diana ook in de vierde reeks wordt weergegeven. De actrice Emma Corrin lijkt sprekend op haar!

Ratched: orginserie

De film One flew over the Cuckoo’s Nest uit 1976 was een gigantisch success en won zelfs 5 Oscars. Het gaat over een man die een gevangenisstraf probeert te ontlopen en hij laat zich daarvoor opnemen in de psychiatrie. Wat hij echter niet had verwacht is dat hij rekening moest houden met verpleegster Ratched, die hem het leven behoorlijk zuur maakt. Deze reeks zal dus gaan over deze verpleegster en hoe het komt dat ze zo psychotisch is. Er wordt halsreikend uitgekeken naar de serie, vooral als je weet dat zowel Apple als Netflix hebben gevochten om de rechten hiervoor te krijgen.

Bekijk ook:
Tijd voor romantiek? De beste romantische films & series op WithLove

Science Fiction: Into The Night

Voor wie van dit genre houdt, moet Into The Night kijken. In deze serie wordt namelijk heel de wereld verbrand door de zon. Het verhaal gaat over een nachtvlucht die vertrokken is vanuit Brussel en de passagiers op deze nachtvlucht hebben de mogelijkheid om deze ramp te overleven. Zij moeten blijven vliegen om te dood te kunnen ontkomen. Klinkt spannend, toch?

Bij deze ben je weer mee wat er nieuw op Netflix gaat zijn en waar je dus weer volop naar kan uitkijken!

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.