Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 51 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 51

In deze top 10 Netflix zetten we de populairste films en series in Nederland van deze week voor je op een rij! Wat kijk jij nu op Netflix?

Spoiler alert: deze Netflix top 10 kan kleine spoilers bevatten!

Top 10 Netflix films en series

10. Venom

Op de tiende plek in de top 10 Netflix films en series van week 51 staat Venom. In deze film uit het Spider-Man universum speelt Tom Hardy de rol van journalist Eddie. Hij komt in contact met een buitenaardse symbiont Venom, waarna hij zijn lichaam met hem moet delen. Dat is niet heel chill, want Venom heeft nogal moordzuchtige en agressieve neigingen, maar hij heeft daardoor wel weer superkrachten tot zijn beschikking.

Bekijk hieronder de trailer van Venom:

9. Terug naar de Outback

Terug naar de Outback staat op de negende plek in de top 10 Netflix films en series van dit moment. In deze animatiefilm voor kinderen volgen we het leven van een aantal gevaarlijke beestjes. Toch zijn ze best lief en ze willen maar een ding; terug naar huis. En wie wil dat nou niet?

Bekijk hieronder de trailer van Terug naar de Outback:

8. The Girl From Oslo

Op de achtste plek in de top 10 Netflix films en series van nu staat The Girl From Oslo. In deze nieuwe serie zien we hoe een Noorse diplomaat naar het Midden-Oosten reist om haar ontvoerde dochter te redden.

Bekijk hieronder de trailer van The Girl From Oslo:

Bekijk ook:
Poll: Welke topfilms zijn enorm overrated?

7. Gemini Man

Gemini Man staat op de zevende plek in de top 10 Netflix en series van week 51. In deze actiefilm speelt Will Smith de rol van een ervaren sluipschutter. Hij heeft al heel wat dodelijke tegenstanders gehad, maar nu moet hij het opnemen tegen een jongere kloonversie van zichzelf. Ze weten van elkaar precies hoe ze denken en dat kan zowel voordelig als nadelig voor beide soldaten uitpakken.

Bekijk hieronder de trailer van Gemini Man:

6. A California Christmas City Lights

Met kerst in aantocht kijken we ook graag naar kerstfilms op Netflix. De zesde plek van A California Christmas City Lights is daarom niet echt een verrassing in de Netflix top 10. In de film verlaten Callie en Joseph de ranch voor familiezaken in San Francisco en er staat ook een bruiloft op de planning.

Bekijk hieronder de trailer van A California Christmas City Lights:

https://www.youtube.com/watch?v=3apSRRcsZAQ

5. The Unforgivable

Op de vierde plek in de top 10 Netflix films en series van deze week The Unforgivable. In de film speelt Sandra Bullock een vrouw die net uit de gevangenis vrijkomt. Ze moet even wennen aan haar vrijheid en dat wordt niet gemakkelijker als blijkt dat bijna niemand op haar zit te wachten. De vrouw besluit toch nog iets te maken van haar leven en gaat opzoek naar haar zusje die ze jaren geleden heeft achtergelaten.

Bekijk hieronder de trailer van The Unforgivable:

4. Gomorra

Gomorra staat op de vierde plek in de top 10 Netflix films en series van week 51. In de serie – met nu vijf seizoenen – staat de maffia van Napels centraal.

Bekijk hieronder de trailer van Gomorra:

Bekijk ook:
Quiz: Wat weet je van La Casa de Papel?

3. La Casa de Papel

La Casa de Papel staat – net zoals vorige week – weer op de derde plek in de top 10 Netflix films. Het laatste deel van het vijfde en tevens laatste seizoen is onlangs online gezet en deze afleveringen worden nog steeds ontzettend veel bekeken. In de laatste afleveringen zien we eindelijk hoe het afloopt met de bende van de Professor. Loopt hun overval op de Spaanse Bank goed af? Of eindigt de serie met een enorme kater?

Bekijk hieronder de trailer van La Casa de Papel:

2. Undercover

Ook de tweede plek in de top 10 Netflix films en series is wederom in handen van Undercover. Op dit moment is het derde seizoen volop aan de gang en Netflix plaatst nu elke week een aflevering online. In het derde seizoen gaat Bob weer undercover, maar die dekmantel wordt al snel doorzien door niemand minder dan Ferry. Dat hoeft niet per se het einde van zijn baan te betekenen, want Ferry wil onder bepaalde voorwaarden best met Bob samenwerken.

Bekijk hieronder de trailer van Undercover:

1. The Witcher

De eerste plek in de top 10 Netflix films en series van dit moment wordt in beslag genomen door The Witcher. Deze Netflix-serie was twee jaar geleden een waar fenomeen en nu het tweede seizoen eindelijk online staat zullen de fans ongetwijfeld erg blij zijn. In de serie volgen we de avonturen van de monsterjager Geralt of Rivia, die in het tweede seizoen een soort vaderrol moet vervullen voor een jonge prinses.

Bekijk hieronder de trailer van The Witcher:

https://www.youtube.com/watch?v=TJFVV2L8GKs

Bekijk ook:
Quiz: Wat weet je van The Witcher?

Wat kijk jij nu op Netflix?

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.