Verras iemand met rozen en een videoboodschap 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Verras iemand met rozen en een videoboodschap

Een mooi boeket rozen, wie wordt er nou niet vrolijk van? Via de webshop van Surprose kun je verse rozen van uitzonderlijke kwaliteit bestellen. De rozen worden vervolgens geleverd in een geschenkverpakking op het gewenste adres. Door een nieuwe functionaliteit van Surprose is het mogelijk om de verassing nog persoonlijker te maken. Tegenwoordig kun je namelijk een videoboodschap toevoegen aan je bestelling. En dit tijdelijk ook nog eens gratis. Ben je niet in de gelegenheid om een boeket rozen persoonlijk te overhandigen aan de ontvanger, doe het dan alsnog persoonlijk met een videoboodschap. Surprose is de eerste en de enige in de bloemenbranche die deze service aanbiedt.

De rozen van Surprose komen direct van de kweker, hierdoor krijgt de ontvanger een super vers boeket. Het assortiment van Surprose bevat uitsluitend rozen van hoge kwaliteit, die afkomstig zijn van geselecteerde rozenkwekers. Daarnaast werkt Surprose op een zo’n duurzaam mogelijke manier, de verpakkingsmaterialen zijn vrijwel volledig recyclebaar en in de bedrijfsvoering wordt uitvoerig rekening gehouden met het milieu. Naast de gewone rode, witte en roze rozen bevat het assortiment van Surprose ook bijzondere en seizoengebonden rozen. Denk aan rozen in een regenboog of zwarte kleur. In het voorjaar bevat het assortiment ook prachtige pioenrozen.

Bekijk ook:
Dit kostte een toegangskaartje voor de Efteling in 1952

Welke gelegenheden zijn hier perfect voor…?

Er zijn tientallen gelegenheden te bedenken om iemand een mooi boeket rozen te geven, maar bij welke gelegenheden voeg je een videoboodschap toe? Het assortiment van Surprose is zo opgesteld, dat er voor iedere gelegenheid een bijpassend boeket te vinden is. De rozenspecialist biedt namelijk rozen aan in diverse kleuren. Deze rozen zijn verwerkt in gemengde boeketten, maar zijn ook te bestellen in mono boeketten. Bij Surprose is het zelfs mogelijk om een boeket met je eigen gewenste aantal rozen te bestellen. Voor iedere gelegenheid is er dus een bijpassend boeket in het assortiment van Surprose. De videoboodschap is altijd leuk om toe te voegen aan je bestelling, maar het is vooral handig als je niet in staat bent de persoon in kwestie persoonlijk te verassen. Woon je bijvoorbeeld in het buitenland, maar wil je iemand in Nederland, Duitsland of België verassen dan is de videoboodschap een hartstikke leuke functie.

Door Covid-19 zijn we minder vaak in contact met elkaar. Niet bij elke verjaardag of andere gelegenheid is het mogelijk om op bezoek te komen. Door de videoboodschap heb je toch persoonlijk contact, zonder dat je elkaar persoonlijk ziet. Laat Covid-19 je dus niet tegenhouden om een persoonlijk cadeau te geven.

Bekijk ook:
Waarom kijken we zo graag naar horror?

Hoe werkt het?

Het proces is erg simpel. Kies een boeket uit op de webshop van Surprose dat past bij de gelegenheid. Op de pagina van dit boeket kan je kiezen uit een gratis wenskaartje of een gratis videoboodschap. Kies hier voor de videoboodschap. Na het afronden van de bestelling ontvang je een unieke link naar een website. Op deze website is het mogelijk om je video te uploaden of op te nemen. Dit kan via je telefoon, tablet en laptop. Deze video mag wel vijf minuten lang zijn, tijd genoeg dus om je persoonlijke boodschap in te spreken. De video hoeft niet gelijk na de bestelling geüpload te worden, dit kan tot enkele uren voor de bezorging. Vervolgens wordt het boeket bezorgd bij het aangegeven bezorgadres in een geschenkverpakking. Naast een boeket zit er ook een kaart in de geschenkverpakking. Dit kaartje bevat een QR-code die vervolgens door de ontvanger gescand moet worden. Op het moment dat de ontvanger de QR-code scant, komt de ingesproken video tevoorschijn. De video is vervolgens te bekijken, op te slaan en te delen. Meer informatie over de videoboodschap.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.