Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 48 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 48

In deze top 10 Netflix zetten we de populairste films en series in Nederland van deze week voor je op een rij! Wat kijk jij nu op Netflix?

Top 10 Netflix films en series

Aan het begin van week 48 zijn dit de top 10 Netflix films en series in Nederland.

Spoiler alert: deze Netflix top 10 kan kleine spoilers bevatten!

10. Narcos – Mexico

Narcos – Mexico staat al weken in de top 10 Netflix films en series sinds de release van het derde seizoen. De serie heeft nu de tiende plek in de top 10 te pakken. In de Narcos – Mexico volgen we het begin van de Mexicaanse drugsoorlog in de jaren 80. Het verhaal is op waarheid gebaseerd en laat je onder meer de opkomst van het Guadalajara kartel zien.

Bekijk hieronder de trailer van Narcos – Mexico:

https://www.youtube.com/watch?v=hhZBDO0CKJo

9. Maid

De nieuwe serie Maid is ook al maanden populair in Nederland. Maid staat nu op de negende plek in de top 10 Netflix films en series. In de serie zien we hoe een jonge moeder aan de slag gaat als schoonmaakster, net nadat ze gevlucht is van haar gewelddadige partner. Ze hoopt zo een beter leven te geven aan haar kind.

Bekijk hieronder de trailer van Maid:

https://www.youtube.com/watch?v=tGtaHcqsSE8

8. True Story

Op de achtste plek in de top 10 Netflix films en series van week 48 staat True Story. In deze miniserie – met Kevin Hart en Wesley Snipes in de hoofdrol – volgen we een wereldberoemde comedian die in de problemen komt nadat hij een wilde nacht heeft beleefd in Philadelphia.

Bekijk hieronder de trailer van True Story:

https://www.youtube.com/watch?v=QP1PAEaszVM

Bekijk ook:
Poll: Welke topfilms zijn enorm overrated?

7. Red Notice

Red Notice was een paar weken de populairste film van Netflix, maar moet nu genoegen nemen met een zevende plek in de top 10. In de film zit een FBI-profiler achter de meest gezochte kunstdief ter wereld aan. Om die te pakken moet hij samenwerken met een andere boef, maar daar zitten ze allebei niet echt op te wachten. Red Notice kent een sterrencast, want de hoofdrollen worden gespeeld door Dwayne The Rock Johnson, Ryan Reynolds en Gal Gadot.

Bekijk hieronder de trailer van Red Notice:

6. Selling Sunset

Selling Sunset staat momenteel op de zesde plek in de top 10 Netflix films en series van deze week. In Selling Sunset kan je zien hoe makelaars van de Oppenheim Group de mooiste huizen van Los Angeles verkopen.

Bekijk hieronder de trailer van Selling Sunset:

5. A Boy Called Christmas

Het is weer bijna kerst en daarmee gaan we ook steeds meer kerstfilms kijken. A Boy Called Christmas is een van die films en die staat nu op de vijfde plek in de Netflix top 10. In de film gaat de jonge Nicolas op zoek naar zijn vader in een magisch land vol elfen.

Bekijk hieronder de trailer van A Boy Called Christmas

4. Jack Reacher – Never Go Back

Op de vierde plek in de top 10 Netflix films en series staat Jack Reacher – Never Go Back. In de film speelt niemand minder dan Tom Cruise de rol van Jack Reacher; een oud militair die een vriendin probeert te helpen nadat ze beschuldigd wordt van moord. Daar blijkt uiteindelijk meer achter te zitten en binnen de kortste keren stuit Reacher op een groot complot.

Bekijk hieronder de trailer van Jack Reacher – Never Go Back:

Bekijk ook:
Quiz: Van welke films ken je deze engerds?

3. Bruised

Bruised staat op de derde plek in de top 10 Netflix films en series van week 48. In de film speelt Halle Berry een MMA-vechter die op zoek gaat naar een laatste kans op eerherstel, nadat haar zoontje weer terugkeert in haar leven.

Bekijk hieronder de trailer van Bruised:

2. A Castle for Christmas

A Castle for Christmas is een andere kerstfilm die nu populair is, want deze staat nu op de tweede plek in de top 10 Netflix films en series. In de film speelt Brooke Shields een bestsellerauteur die naar Schotland vlucht nadat haar laatste boek voor een flink schandaal zorgde. Ze zoekt haar toevlucht in een prachtig kasteel, en dat blijkt uiteindelijk helemaal geen gek idee te zijn geweest.

Bekijk hieronder de trailer van A Castle for Christmas:

1. Undercover

Ferry is terug, want sinds kort is het nieuwe seizoen van Undercover begonnen. Daar zaten we in Nederland wel op te wachten, want de serie staat nu op de eerste plek in de top 10 Netflix films en series. In het derde seizoen gaat Bob weer undercover – dat zag je vast niet aankomen – maar al gauw wordt hij door iemand herkent. Dat levert meteen een flink probleem op, maar zijn baan (en leven) hoeft niet per se in gevaar te komen. Klinkt spannend toch!

Bekijk hieronder de trailer van Undercover:

Wat kijk jij nu op Netflix?

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.