Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 47 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 47

In deze top 10 Netflix zetten we de populairste films en series in Nederland van deze week voor je op een rij! Wat kijk jij nu op Netflix?

Top 10 Netflix films en series

Aan het begin van week 47 zijn dit de top 10 Netflix films en series in Nederland. Verrassend genoeg staat Squid Game voor het eerst in maanden niet meer in de top 10.

Spoiler alert: deze Netflix top 10 kan kleine spoilers bevatten!

10. The Croods

Op de tiende plek in de top 10 Netflix films en series van week 47 staat The Croods. In deze leuke animatiefilm van Dreamworks zien we hoe een familie op zoek moet naar een nieuw huis nadat hun oude verblijf door een aardbeving wordt verwoest. Voor The Croods zijn heel wat bekende stemacteurs ingeschakeld, want zo kan je onder meer Nicolas Cage, Emma Stone en Ryan Reynolds horen praten!

Bekijk hieronder de trailer van The Croods:

9. Maid

Maid staat nu op de negende plek in de top 10 Netflix films en series van dit moment. In deze serie – die al wekenlang populair is – zien we hoe een jonge moeder aan de slag gaat als schoonmaakster om rond te komen.

Bekijk hieronder de trailer van Maid:

https://www.youtube.com/watch?v=tGtaHcqsSE8

8. Narcos – Mexico

Narcos – Mexico staat op de achtste plek in de top 10 Netflix films en series van deze week. In de serie volgen we de Mexicaanse drugsoorlog in de jaren 80, waarbij vooral de opkomst van het Guadalajara kartel centraal staat.

Bekijk hieronder de trailer van Narcos – Mexico:

https://www.youtube.com/watch?v=hhZBDO0CKJo

Bekijk ook:
Quiz: Van welke films ken je deze engerds?

7. Cowboy Bebop

Cowboy Bepop is een nieuwkomer in de Netflix top 10. De serie staat nu op de zevende plek. Cowboy Bepop volgt de avonturen van de premiejagers Spike, Jet en Faye en is gebaseerd op de gelijknamige anime.

Bekijk hieronder de trailer van Cowboy Bepop:

6. Tiger King

Goed nieuws voor alle fans van Joe Exotic, want Tiger King is terug met een nieuw seizoen bestaande uit vijf afleveringen. Daar zaten heel wat kijkers op te wachten, want de docu staat nu op de zesde plek in de top 10 Netflix films en series.

Bekijk hieronder de trailer van Tiger King:

https://www.youtube.com/watch?v=pT4NYto3abM

5. Hellbound

Fans van Squid Game lijken ook een nieuwe serie gevonden te hebben, want het Zuid-Koreaanse Hellbound staat nu op de vijfde plek in de top 10 Netflix films en series van deze week. In Hellbound worden mensen door verschrikkelijke monsters naar de hel gesleurd. Klinkt gezellig, toch?

Bekijk hieronder de trailer van Hellbound:

4. The Princess Switch 3 – Romancing the Star

Vanessa Hudgens is ook weer terug met een nieuwe Princess Switch film. In deze romantische komedie – die nu op de vierde plek in de top 10 Netflix films en series staat – gaan dubbelgangers Margaret, Stacey en Fiona op avontuur om een kostbaar relikwie terug te vinden.

Bekijk hieronder de trailer van The Princess Switch 3 – Romancing the Star:

Bekijk ook:
Quiz: Wat weet je van Arcane?

3. Arcane

Op de derde plek in de top 10 Netflix films en series staat Arcane. Arcane is de nieuwe hit van Netflix en is gebaseerd op de wereld van League of Legends. In de serie volgen we de avonturen van onder meer Jinx, Vi, Jayce en Viktor. Arcane krijgt ontzettend lovende reviews en wordt door de kijkers als een van de beste series ooit beschouwd.

Bekijk hieronder de trailer van Arcane:

2. Undercover

We kunnen weer Undercover met Tom Waes en Frank Lammers want de gelijknamige serie is terug met een derde seizoen. In het nieuwe seizoen gaat Bob weer undercover, maar dat lijkt al gauw te mislukken als hij een oude bekende tegen komt. Niemand minder dan Ferry herkent hem. Daarmee lijkt zijn nieuwe job gelijk klaar te zijn, maar misschien dat Ferry andere plannen heeft?

Dit bijzondere plot van het nieuwe seizoen levert vast en zeker weer spannende tv op en daardoor staat Undercover nu op de tweede plek in de top 10 Netflix films en series van deze week.

Bekijk hieronder de trailer van Undercover:

1. Red Notice

Net zoals vorige week, staat ook deze week Red Notice weer bovenaan in de Netflix top 10. In de film maakt een FBI-profiler jacht op de meest gezochte kunstdief ter wereld. Dat wil maar niet lukken en daarom moet de agent – met frisse tegenzin – samenwerken met een boef die hem vaak te slim af is geweest. De samenwerking verloopt wat stroef, maar misschien halen ze samen wel het gewenste resultaat?

Bekijk hieronder de trailer van Red Notice:

Wat kijk jij nu op Netflix?

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.7k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.