Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 46 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 46

In deze top 10 Netflix zetten we de populairste films en series in Nederland van deze week voor je op een rij! Wat kijk jij nu op Netflix?

Top 10 Netflix films en series

Aan het begin van week 46 zijn dit de top 10 Netflix films en series in Nederland:

Spoiler alert: deze Netflix top 10 kan kleine spoilers bevatten!

10. Paw Patrol

Paw Patrol heeft aan het begin van week 46 de tiende plek in de top 10 Netflix films en series in ons land te pakken. In deze schattige animatieserie voor kids zien we hoe zes dappere puppy's samen met hun jonge baasje op pad gaan om heldhaftige reddingsacties uit te voeren.

Bekijk hieronder de trailer van Paw Patrol:

9. Dynasty

De negende plek in de Netflix top 10 is op dit moment van Dynasty. De serie – die gebaseerd is op de gelijknamige soap uit de jaren 80 – is weer helemaal in trek op het platform sinds het vierde seizoen uit is. In het vervolg kunnen we weer zien hoe de Carringtons en de Colby's vechten om de zeggenschap van hun fortuin. En nu doet de jongere generatie van de rijke families gezellig mee!

Bekijk hieronder de trailer van Dynasty:

8. Maid

De nieuwe serie Maid is ook al wekenlang populair in Nederland en staat nu op de achtste plek in de top 10 Netflix films en series. In Maid vlucht Alex midden in de nacht van haar gewelddadige vriend. Ze neemt haar kind mee en gaat opzoek naar een beter leven. Ze vindt een baan als schoonmaakster, maar daarmee zijn niet al haar problemen gelijk opgelost.

Bekijk hieronder de trailer van Maid:

https://www.youtube.com/watch?v=tGtaHcqsSE8

Bekijk ook:
Quiz: Van welke films ken je deze engerds?

7. De Grote Slijmfilm – met Bibi

Op de zevende plek in de top 10 Netflix films en series van deze week staat De Grote Slijmfilm – met Bibi. In deze kinderfilm zien we hoe een speelgoedfabrikant een gemeen plan heeft om al het slijm in te pikken en vervolgens te verbieden. Dat laten Indy en Olivia echter niet zo maar gebeuren, en zij doen er alles aan om dit te stoppen.

Bekijk hieronder de trailer van De Grote Slijmfilm – met Bibi:

6. Squid Game

Maandenlang was Squid Game de aller populairste serie op Netflix, en ook nu is de Zuid-Koreaanse productie nog erg populair. Op dit moment heeft Squid Game de zesde plek in de top 10 Netflix films en series te pakken. In de serie zien we hoe arme mensen met schulden een kans krijgen om gigantisch veel geld te winnen. Hiervoor moeten ze meedoen aan een afvalrace waarin ze zes kinderspelletjes moeten doen. De winnaar wordt multimiljonair, maar de verliezers verliezen hun leven…

Bekijk hieronder de trailer van Squid Game:

5. You

You – niet jij maar de serie You – is sinds de release van het derde seizoen op Netflix ook erg populair in Nederland. De serie heeft nu de vijfde plek te pakken in de Netflix top 10. In You volgen we het leven van Joe Goldberg. Joe is op zoek naar ware liefde, maar hij heeft hier echt alles voor over. Joe verandert elke keer in een ware stalker als hij verliefd is en dat is nog niet eens het ergste van zijn misdaden…

Bekijk hieronder de trailer van You:

https://www.youtube.com/watch?v=xAN1ThhTWsE

4. Arcane

Sinds vorige week staat Arcane op Netflix. De animatieserie – die gebaseerd is op de werelden van League of Legends – begon een beetje matig in Nederland, maar lijkt nu aan populariteit te winnen. Op dit moment staat Arcane op de vierde plek in de top 10 Netflix films en series, en de serie doet het daarmee beter dan vorige week. In Arcane volgen we de avonturen van Vi en haar gang, samen met andere bekende karakters uit League of Legends.

Kijktip: Arcane is zeker het kijken waard als je het aan de kijkers vraagt. Op IMDb krijgt de animatieserie een 9.4 gemiddeld en daarmee zou het een van de beste series ooit zijn.

Bekijk hieronder de trailer van Arcane:

Bekijk ook:
Poll: Welke topfilms zijn enorm overrated?

3. Narcos – Mexico

Narcos – Mexico staat op de derde plek in de top 10 Netflix films en series van week 46. In de serie volgen we de Mexicaanse drugsoorlog in de jaren 80. Hierbij staat vooral de opkomst van het Guadalajara-kartel centraal.

Bekijk hieronder de trailer van Narcos – Mexico:

https://www.youtube.com/watch?v=hhZBDO0CKJo

2. Love Hard

Op de tweede plek in de top 10 Netflix films en series van deze week staat Love Hard. In deze kerstfilm zien we hoe Nina Dobrev een schrijfster speelt die 5000 kilometer reist om een man te ontmoeten die ze heeft leren kennen via een datingapp. Helaas blijkt hij een catfish te zijn… Gelukkig is er nog hoop, want de man van de foto's woont in hetzelfde dorpje.

Bekijk hieronder de trailer van Love Hard:

1. Red Notice

Red Notice is het aller populairste op Netflix en staat momenteel op de eerste plek in de Netflix top 10. In de film maakt een FBI-profiler jacht op de meest gezochte kunstdief ter wereld. Dit kan hij niet alleen en daarom gaat hij de samenwerking aan met een boef die hem altijd te slim af is. Een simpel verhaal, maar met Dwayne – The Rock – Johnson, Ryan Reynolds en Gal Gadot in de hoofdrol weet je in ieder geval wel dat het vermakelijk wordt!

Bekijk hieronder de trailer van Red Notice:

Wat kijk jij nu op Netflix?

Deel dit bericht
Read later
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.9k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.