Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 45 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 45

In deze top 10 Netflix zetten we de populairste films en series in Nederland van deze week voor je op een rij! Wat kijk jij nu op Netflix?

Top 10 Netflix films en series

Aan het begin van week 45 zijn dit de top 10 Netflix films en series in Nederland:

Spoiler alert: deze Netflix top 10 kan kleine spoilers bevatten!

10. De Smurfen en het Verloren Dorp

Op de tiende plek in de top 10 Netflix films en series van deze week staat De Smurfen en het Verloren Dorp. In deze leuke animatiefilm voor kinderen wordt een mysterieus verloren dorpje bedreigd door de boze tovenaar Gargamel. Alleen Smurfin, Brilsmurf, Klungel en de Potige Smurf kunnen het dorpje redden.

Bekijk hieronder de trailer van De Smurfen en het Verloren Dorp:

9. Maid

Maid staat op de negende plek in de top 10 Netflix films en series van week 45. De serie is al weken erg populair op Netflix, maar de serie lijkt nu langzaam uit de top 10 te verdwijnen. In Maid volgen we het verhaal van een jonge moeder die is gevlucht van een gewelddadige partner. Ze maakt een nieuw begin op een nieuwe locatie en gaat daar aan de slag als schoonmaakster, om zo een beter leven te kunnen geven aan haar kind.

Bekijk hieronder de trailer van Maid:

https://www.youtube.com/watch?v=tGtaHcqsSE8

8. Dynasty

Dynasta heeft de achtste plek in de top 10 Netflix films en series van dit moment in handen. De serie is een vervolg op de gelijknamige soap die vroeger erg populair was. In Dynasty zien we hoe de nieuwe generatie ook weer moet vechten voor hun fortuin.

Bekijk hieronder de trailer van Dynasty:

Bekijk ook:
Poll: Welke topfilms zijn enorm overrated?

7. Arcane

De zevende plek in de top 10 Netflix films en series is veroverd door Arcane. Deze animatieserie is gebaseerd op de wereld van League of Legends, dus hier zullen de gamers zeker blij mee zijn. In Arcane volgen we het verhaal van bekende LoL-karakters zoals Vi, Jinx, Jayce en Ekko.

Bekijk hieronder de trailer van Arcane:

6. Army of Thieves

Army of Thieves heeft de zesde plek in de top 10 Netflix films en series van week 45 gestolen. In deze spannende prequel van Army of the Dead zien we hoe Dieter samen met een andere crew drie legandarische kluizen verspreid over Europa probeert te kraken.

Bekijk hieronder de trailer van Army of Thieves

5. Squid Game

Lang was Squid Game veruit de meest bekeken serie op Netflix, maar de populariteit van de Zuid-Koreaanse productie lijkt nu over het hoogtepunt heen te zijn. Toch kijken nog veel Nederlanders naar Squid Game, want de serie staat nu op de vijfde plek in de top 10 Netflix films en series van dit moment. In de serie krijgen arme Zuid-Koreanen met enorme schulden de kans om mee te doen aan een bijzonder toernooi. In het toernooi moeten ze zes kinderspelletjes doen, en de winnaar wordt multimiljonair. Die kans grijpen veel mensen daarom meteen aan, maar er is een lugubere twist: de verliezers verliezen namelijk hun leven.

Bekijk hieronder de trailer van Squid Game:

4. You

Op de vierde plek in de top 10 Netflix films en series staat You. In de serie volgen we het leven van Joe Goldberg. Joe lijkt een toffe kerel, maar hij is eigenlijk een crazy stalker. Hij is op zoek naar ware liefde en daar heeft hij veel – erg veel – voor over.

Bekijk hieronder de trailer van You:

https://www.youtube.com/watch?v=xAN1ThhTWsE

Bekijk ook:
Quiz: Wat weet je van de Netflix-serie Squid Game?

3. Narcos: México

Sinds een paar dagen staat het nieuwe seizoen van Narcos: México online en die afleveringen worden zo goed bekeken waardoor de serie nu op de derde plek staat in de Netflix top 10. In Narcos: México staat de Mexicaanse drugsoorlog in de jaren 80 centraal.

Bekijk hieronder de trailer van Narcos México:

https://www.youtube.com/watch?v=hhZBDO0CKJo

2. The Harder They Fall

Op de tweede plek van de top 10 Netflix films en series staat The Harder They Fall. In deze nieuwe western film wil Nat Love wraak nemen op zijn vijand Rufus Buck; een misdaadbaas die net is bevrijd uit de gevangenis. Hiervoor schakelt Love zijn bende in en dat levert een spannende film op!

Bekijk hieronder de trailer van The Harder They Fall:

1. Love Hard

De populairste film van dit moment op Netflix is Love Hard. In deze romcom speelt Nina Dobrev een schrijfster die 5000 kilometer reist om met kerst een knappe man te ontmoeten die ze heeft leren kennen op een datingapp. Helaas blijkt bij aankomst dat ze gecatfished is door een jonge tiener. Dat is natuurlijk niet top, maar er is nog hoop; de knappe man van de foto's woont namelijk in de buurt en met de hulp van haar catfisher kan ze die misschien ook nog versieren!

Bekijk hieronder de trailer van Love Hard:

Wat kijk jij nu op Netflix?

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.