Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 3 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 3

In deze top 10 Netflix zetten we de populairste films en series in Nederland van dit moment voor je op een rij! Wat kijk jij nu op Netflix?

Spoiler alert: deze Netflix top 10 kan kleine spoilers bevatten!

Top 10 Netflix films en series

Deze Netflix films en series zijn op dit moment het populairste bij het Nederlandse publiek:

10. Don't Look Up

Op de tiende plek in de top 10 Netflix films en series van week 3 staat Don't Look Up. Deze film met Jennifer Lawrence en Leonardo Dicaprio in de hoofdrol is al weken populair in Nederland en is zelfs een van de best presterende Netflix producties ooit.

In de film ontdekken twee astronomen een alles verwoestende meteoriet. Doomsday komt er dus aan en ze gaan op een mediatour om het land te waarschuwen. Bijna niemand zit echter op die boodschap te wachten en wat kan je dan nog doen? Doet een beetje denken aan global warming en klimaatwetenschappers, toch?

Bekijk hieronder de trailer van Don't Look Up:

9. Upgrade

Upgrade staat op de negende plek in de top 10 Netflix films en series van deze week. In de film raakt een man verlamd als gevolg van een gewelddadige overval. Dankzij het implementeren van een bijzondere chip krijgt hij de controle over zijn lichaam terug, en dan is het tijd voor wraak.

Bekijk hieronder de trailer van Upgrade:

8. The Witcher

The Witcher is ook nu nog erg populair in Nederland en staat op dit moment op de achtste plek in de Nederlandse top 10 Netflix films en series. In het tweede seizoen zien we hoe Geralt of Rivia zich ontfermt over zijn Child of Surprise. Dat is niet bepaald een makkelijke klus, want zowel koningen als een legioen aan monsters maken jacht op haar. Gelukkig weet een Witcher wel hoe hij met de monsters om moet gaan.

Bekijk hieronder de trailer van The Witcher:

https://www.youtube.com/watch?v=TJFVV2L8GKs

Bekijk ook:
Quiz: Wat weet je van The Witcher?

7. Emily in Paris

Op de zevende plek in de top 10 Netflix films en series van week 3 staat Emily in Paris. In deze serie verhuist Emily naar Parijs – shocking – om daar een jaar aan de slag te gaan bij een marketingbureau. Het levert een kleine cultuurclash op, maar Emily laat zich niet zo snel uit het veld slaan.

De avonturen van Emily in Parijs gaan ook nog wel even door. Nu staan er twee seizoenen op Netflix, maar onlangs werd al bekend dat de serie nog sowieso een derde en vierde seizoen krijgt.

Bekijk hieronder de trailer van Emily in Paris:

6. After Life

After Life staat op de zesde plek in de top 10 Netflix films en series van deze week. In de serie speelt Ricky Gervais een depressieve man die de dood van zijn vrouw probeert te verwerken. Kan hij het geluk nog vinden?

Bekijk hieronder de trailer van After Life:

5. Archive 81

Op de vijfde plek in de Netflik top 10 van deze week staat Archive 81. In de nieuwe Netflix serie krijgt een archivaris de opdracht om een paar beschadigde videobanden te restaureren. Geen gekke klus, totdat hij ziet wat er op de videobanden staat. Hij raakt hierdoor betrokken bij een demonische sekte en dat belooft weinig goeds.

Bekijk hieronder de trailer van Archive 81:

4. Brazen

Brazen staat op de vierde plek in de top 10 Netflix films en series van dit moment. In de serie speelt Alyssa Milano een detectiveschrijfster die de moord op haar eigen zus probeert te ontrafelen.

Bekijk hieronder de trailer van Brazen:

Bekijk ook:
Poll: Welke topfilms zijn enorm overrated?

3. Stay Close

Op de derde plek in de top 10 Netflix films en series van deze week staat Stay Close. Deze nieuwe Netflix serie draait om twee mysterieuze verdwijningen die precies 17 jaar uit elkaar liggen. Na de tweede verdwijning worden de levens van allerlei betrokken personen weer overhoop gegooid. Wie zit er achter de verdwijningen?

Bekijk hieronder de trailer van Stay Close:

2. Undercover

Undercover staat op de tweede plek in de top 10 Netflix films en series van week 3. Het derde seizoen is net afgelopen, maar weet nog steeds veel kijkers te trekken. In het derde seizoen gaat Bob weer undercover, al gaat het dit keer wat anders dan hij gewend is. Hij moet namelijk samenwerken met Ferry en die twee zijn niet bepaald de beste vrienden.

Bekijk hieronder de trailer van Undercover:

1. Manifest

De populairste serie van dit moment is Manifest. De serie staat momenteel op de eerste plek in de Netflix top 10. In de serie maakt een vliegtuig vijf jaar na vertrek een landing. Dat was pas een lange vlucht, maar voor de passagiers zijn er slechts enkele uren verstreken. Zo moet iedereen wennen aan de gevolgen van de mysterieuze vlucht en dat is pas het begin van alle rare dingen die er gebeuren.

Bekijk hieronder de trailer van Manifest:

https://www.youtube.com/watch?v=LjsFg7e-ffk

Wat kijk jij nu op Netflix?

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.7k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.