Fotoprints van landschappen zijn erg geliefd 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Fotoprints van landschappen zijn erg geliefd

Haal de natuur in huis met landschappen fotoprints op plexiglas. Deze bijzondere schilderijen zijn een aanwinst voor je interieur. Door het plexiglas zijn de foto's haarscherp en lijkt het net of je zelf middenin het schilderij kunt staan. Heb je nog geen kennisgemaakt met deze mooie fotoprints? Dan wordt het tijd om op ontdekkingsreis te gaan.

Een uniek schilderij op plexiglas

Een van de kenmerken van de landschappen fotoprints op plexiglas is dat de kleuren heel sprekend en natuurlijk zijn. Dit is natuurlijk voor een groot deel de verdienste van de professionele fotograaf. Maar doordat de landschappen fotoprints op plexiglas van vijf millimeter dikte worden aangebracht, worden de kleuren nog intenser en helderder. Het plexiglas staat ook wel bekend als acrylglas. Door de verlijming ontstaat er ook nog eens het gevoel van diepte in het schilderij. En dat zie je direct als je de landschappen fotoprints op plexiglas aan de muur hangt. Dankzij het stevige plexiglas kun je de fotoprints eenvoudig schoonmaken en hoef je niet bang te zijn dat er krassen of oneffenheden op de fotoprints ontstaan.

Bekijk ook:
Ontdek de Top Speeltoestellen en Huisjes voor Ultiem Buitenspeelplezier

Verschillende soorten en maten

Landschappen fotoprints op plexiglas komen het best tot hun recht bij een afmeting van 150X200 centimeter, of bijvoorbeeld van 120×180 centimeter. Maar niet iedereen heeft voor deze grote landschappen fotoprints op plexiglas plaats in de woonkamer. Of misschien vind je het mooier als het schilderij wat kleiner is. Je kunt daarom deze schilderijen ook in kleinere maten krijgen, zoals bijvoorbeeld 80×120 centimeter. Desgewenst laat je de schilderijen op maat maken, zodat ze volledig tot hun recht komen in de ruimte die je tot je beschikking hebt. Wil je weten hoe de landschappen fotoprints op plexiglas aan jouw muur staan? Vraag dan een digitale preview aan. Dan krijg je meteen een goede indruk van jouw favoriete schilderij.

Ga op wereldreis met de landschappen fotoprints op plexiglas

Kies de landschappen fotoprints op plexiglas die bij jouw inrichting passen. Of maak een keuze uit verschillende thema's binnen de landschappen fotoprints op plexiglas. Wat dacht je van een zeezicht in de woonkamer en een fascinerend berglandschap op de slaapkamer? Combineer de verschillende schilderijen en thema's met elkaar, voor een unieke kunstvoorstelling aan je muur. De foto's worden gemaakt door professionele fotografen die de mooiste plekjes op aarde bezoeken om bij jou aan de muur te hangen. Daardoor profiteer je niet alleen van prachtige kwaliteitsfoto's. Je geniet ook nog eens van uitzichten en locaties alsof je zelf als eens op die plekken bent geweest.

Bekijk ook:
Valkuilen bij het schilderen van houten gevelbekleding

Kleur en stijl die past bij je interieur

De landschappen fotoprints op plexiglas zijn verkrijgbaar in de authentieke kleuren van het landschap. Kies voor het woestijnzand bij een klassieke of moderne inrichting. Of ga voor een intens blauw met grijze oceaan voor een industriële sfeer. Hou je van wat menselijke invloeden in het landschap dan kan dat ook. Een vintage bezinepomp op een verlaten snelweg levert natuurlijk ook een prachtig beeld op. Wil je een schilderij dat in iedere moderne inrichting past, laat dan de landschappen fotoprints op plexiglas in het zwart wit afdrukken. Met landschappen fotoprints op plexiglas heb je in ieder geval altijd een bijzonder schilderij in huis.

1.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.