Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 15 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 15

In deze top 10 Netflix zetten we de populairste films en series in Nederland van week 15 voor je op een rij! Wat kijk jij nu op Netflix?

Spoiler alert: deze Netflix top 10 kan kleine spoilers bevatten!

Top 10 Netflix films en series

Deze Netflix films en series zijn op dit moment het populairste in Nederland:

10. Top Boy

Top Boy was wekenlang erg in trek in ons land, maar moet nu genoegen nemen met een tiende plek in de top 10 Netflix films en series. In de serie keren twee drugsdealers terug naar Londen, waar ze op zoek gaan naar succes in de drugshandel. Dat lijkt in eerste instantie vrij goed te gaan, totdat ze concurrentie krijgen van een andere dealer en dan beginnen de problemen.

Bekijk hieronder de trailer van Top Boy:

9. Taboo

De negende plek in de top 10 Netflix films en series van deze week wordt bezet door Taboo. In de serie is Tom Hardy te zien als avonturier James Delaney, die jaren vermist was. Nadat zijn vader overlijdt keert hij terug naar Engeland om zijn erfenis te claimen, maar dat gaat niet zo makkelijk als hij had gehoopt.

Bekijk hieronder de trailer van Taboo:

8. Pieces of Her

Pieces of Her is al maanden erg populair in Nederland en heeft nu de achtste plek in de top 10 Netflix films en series te pakken. In de serie speelt Toni Colette de rol van een moeder met een duister verleden. Ze probeert een normaal leventje te leiden met haar gezin, maar op een dag verschijnt ze weer in de schijnwerpers waardoor haar leven weer gevaar loopt.

Bekijk hieronder de trailer van Pieces of Her:

Bekijk ook:
Ranking: De Harry Potter films

7. L.A.'s Finest

L.A.s Finest doet het ook deze week weer goed op Netflix. De spinoff serie van de Bad Boys films heeft op dit moment de zevende plek in de Netflix top 10 te pakken. In L.A.s Finest is te zien hoe Sydney – die ook te zien was in de films – drugscriminaliteit in Los Angeles bestrijdt.

Bekijk hieronder de trailer van L.A.’s Finest:

6. The Ultimatum: Marry or Move On

Datingsshows doen het ook vaak goed op Netflix, dus de zesde plek van The Ultimatum: Marry or Move On in de top 10 Netflix films en series van dit moment is dan ook niet echt een verrassing te noemen. De titel van de show verklapt het format al, dus dat belooft zeker heel wat vermakelijke beelden.

Bekijk hieronder de trailer van The Ultimatum: Marry or Move On:

https://www.youtube.com/watch?v=gWlQ7ePABMM

5. Furioza

Furioza heeft de vijfde plek in de Netflix top 10 te pakken. In de film heeft een politieagente een bijzonder voorstel voor haar ex-vriend. Of hij gaat aan de slag als een infiltrant bij een bende hooligans, of zijn broer belandt in de gevangenis. Van je ex moet je het hebben!

Bekijk hieronder de trailer van Furioza:

4. The Inbetween

Op de vierde plek in de top 10 Netflix films en series van deze week staat The Inbetween. In de film verliest een tiener de liefde van haar leven door een tragisch ongeluk. Dat is echter niet het einde van hun verhaal, want ze vermoedt dat hij haar nog tekens vanuit het hiernamaals stuurt.

Bekijk hieronder de trailer van The Inbetween:

Bekijk ook:
Quiz: Uit welke serie komt deze quote?

3. Élite

Élite staat op de derde plek in de top 10 Netflix films en series van week 15. In de Spaanse serie volgen we het leven van de studenten van een prestigieuze school Las Encinas. De leerlingen hebben een behoorlijk wild en druk leven vol met drank, drugs en seks, en vaak raken ze ook nog betrokken bij zware misdrijven waarbij iedereen schuldig kan zijn. Het onderwijs van tegenwoordig is toch anders dan we gewend zijn, he!

Bekijk hieronder de trailer van Élite:

2. Bridgerton

Bridgerton is terug en sindsdien wordt de serie massaal gestreamd in Nederland. De serie had lang de eerste plek in de top 10 Netflix films en series te pakken, maar nu moet Bridgerton genoegen nemen met een tweede plek. In het tweede seizoen gaat Anthony – de oudste zoon van het gezin – op zoek naar een vrouw. Al gauw valt zijn oog op de Sharma zusjes, maar moet hij zijn hart of zijn hoofd volgen?

Bekijk hieronder de trailer van Bridgerton:

https://www.youtube.com/watch?v=qYNCws-a6CQ

1. Dirty Lines

De top 10 Netflix films en series van deze week kent ook een Nederlands tintje, want op de eerste plek in de top 10 staat namelijk een serie van eigen land. In Dirty Lines zien we hoe twee broers in de jaren 80 met succes een telefoonseksbedrijf beginnen en daarbij hulp krijgen van een ijverige studente.

Bekijk hieronder de trailer van Dirty Lines:

Wat kijk jij nu op Netflix?

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.