Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 1 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 Netflix: de populairste films en series in Nederland – week 1

In deze top 10 Netflix zetten we de populairste films en series in Nederland van dit moment voor je op een rij! Wat kijk jij nu op Netflix?

Spoiler alert: deze Netflix top 10 kan kleine spoilers bevatten!

Top 10 Netflix films en series

Deze Netflix films en series zijn op dit moment het populairste bij het Nederlandse publiek:

10. Zwaar Verliefd 2

Op de tiende plek in de top 10 Netflix films en series van dit moment staat Zwaar Verliefd 2. Dit is het vervolg op de gelijknamige romantische komedie uit 2018 en hierin gaan Ruben en Isa samenwonen. Hartstikke leuk natuurlijk, alleen wordt hun relatie wel op meerdere manieren op de proef gesteld. Zijn ze endgame of blijkt het toch geen goede match te zijn?

Bekijk hieronder de trailer van Zwaar Verliefd 2:

9. American Assassin

American Assassin staat op de negende plek in de top 10 Netflix films en series van week 1. In deze film speelt Dylan O'Brien de rol van Mitch Rapp, een jongvolwassen man die onlangs een tragisch verlies heeft geleden. Rapp zint op wraak en laat zich opleiden tot professioneel moordenaar om dat ook te krijgen.

Bekijk hieronder de trailer van American Assassin:

8. The Lost Daughter

Op de achtste plek in de top 10 Netflix films en series van deze week staat The Lost Daughter. In de film speelt Oscarwinnares Olivia Coleman een vrouw die een geobsedeerd raakt door een jonge moeder.

Bekijk hieronder de trailer van The Lost Daughter:

Bekijk ook:
Quiz: Wat weet je van The Witcher?

7. The Witcher

The Witcher is ook nog steeds erg populair op Netflix en staat nu op de zevende plek in de top 10. In deze fantasyserie speelt Henry Cavill de rol van Geralt of Rivia. Hij is een monsterjager, maar ziet zijn leven totaal veranderen als hij ook een soort vaderrol moet vervullen voor een jonge prinses met speciale krachten.

Bekijk hieronder de trailer van The Witcher:

https://www.youtube.com/watch?v=TJFVV2L8GKs

6. Manifest

Op de zesde plek in de top 10 Netflix films en series van dit moment staat Manifest. In deze serie zien we hoe een vliegtuig verdwijnt. Na jaren komt de vlucht – samen met de passagiers – weer tevoorschijn, maar dat is nog lang niet de oplossing van dit vreemde verhaal.

Bekijk hieronder de trailer van Manifest:

https://www.youtube.com/watch?v=LjsFg7e-ffk

5. Emily in Paris

Emily in Paris staat op de vijfde plek in de top 10 Netflix films en series van week 1. In de serie speelt Lily Collins de rol van de jonge Amerikaanse Emily die naar Parijs verhuist om daar een jaartje te gaan werken. Dat levert een flinke cultureclash op, maar Emily gaat die uitdaging met een positieve instelling met gemak aan.

Bekijk hieronder de trailer van Emily in Paris:

4. Don't Look Up

Op de vierde plek in de top 10 Netflix films en series van dit moment staat Don't Look Up. In deze bijzondere film zijn Leonardo DiCaprio en Jennifer Lawrence te zien als astronomen die een doomsday komeet ontdekken. Ze proberen de wereld te waarschuwen met een mediatour, maar niet iedereen zit op hun boodschap te wachten. Dat klinkt natuurlijk absurd, maar voor klimaatwetenschappers blijkt het dagelijkse kost te zijn.

Bekijk hieronder de trailer van Don't Look Up:

Bekijk ook:
Top 10 films van 2021

3. Cobra Kai

Cobrai Kai staat op de derde plek in de top 10 Netflix films en series van week 1. Het vierde seizoen is net online gezet en daar kijken nu veel mensen naar. In de serie – die een vervolg is op de bekende film The Karate Kid – begint Johnny een eigen Karate dojo. Daar zit Daniel niet echt op te wachten en zo wordt een oude rivaliteit weer nieuw leven in geblazen.

Bekijk hieronder de trailer van Cobra Kai:

2. Stay Close

Op de tweede plek in de top 10 Netflix films en series staat Stay Close. In deze serie wordt het leven van heel wat mensen overhoop gegooid wanneer Carlton Flynn verdwijnt. Dat is niet de eerste verdwijning en daardoor lijkt er veel meer aan de hand te zijn…

Bekijk hieronder de trailer van Stay Close:

1. Undercover

Undercover is weer het populairste op Netflix op dit moment. De serie heeft de één na laatste aflevering van het derde seizoen online gezet en iedereen wilt weten hoe dat afloopt. In het derde seizoen moet Bob samenwerken met niemand minder dan Ferry voor een nieuwe klus en dat loopt natuurlijk niet al te makkelijk.

Bekijk hieronder de trailer van Undercover:

Wat kijk jij nu op Netflix?

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.