wednesday
Saved Read later
Deel dit bericht

(Video) Netflix deelt title sequence van Addams Family-serie ‘Wednesday’

De dood was nog nooit zo morbide met de aankomende serie die op Netflix te zien zal zijn. The Addams Family is al decennia mateloos populair. Eind deze maand zal er een achtdelige serie op de streamingdienst te zien zijn over de dochter van deze duistere familie; Wednesday Addams. Netflix heeft nu de title sequence onthuld.

The Addams Family

In de achtdelige serie maken we kennis met Wednesday Addams, telg uit de rijke Addams Family, een duistere familie die de de liefde voor de dood en zwarte magie niet onder elektrische stoelen en kerkbanken steekt. De geschiedenis van de Addams Family gaat terug tot 1964, toen de eerste televisieserie werd uitgezonden. Sindsdien zijn er meerdere series en films gemaakt over deze fictieve horror-familie.

Nu is het de beurt aan Tim Burton om de familie, en dan in het bijzonder dochter Wednesday, in de volle maan te zetten. We kennen Tim Burton van films als Charlie and the Chocolate Factory, Sleepy Hollow, en Edward Scissorhands. Hij heeft in vrijwel al zijn films samengewerkt met Hollywoodlegende Johnny Depp. De acteur zal echter niet in de Netflix- serie Wednesday te zien zijn.

Wednesday title sequence

Netflix heeft nu dus de officiële titelreeks bekendgemaakt, en de intro van de serie aan het publiek vertoond. We hebben het bewuste filmpje hieronder geplaatst. De hoofdrol (Wednesday Addams) wordt vertolkt door Jenna Ortega, ze is pas 20 jaar, maar is een actrice die snel carrière begint te maken in de televisie- en filmwereld. We zien Catherine Zeta-Jones in de serie de rol van moeder Morticia Addams vertolken.

Bekijk ook:
Tijd voor romantiek? De beste romantische films & series op WithLove

In de serie zien we een 16-jarige Wednesday Addams die een opleiding volgt aan de Nevermore Academy. Ze gaat daar eigenzinnig om met ‘normale kinderen’ terwijl ze haar paranormale gaven onder de knie probeert te krijgen. Daarnaast zoekt ze een seriemoordenaar, en probeert ze een oude bovennatuurlijke moordzaak op te lossen. Dit alles terwijl ze ook te maken krijgt met de normale problemen waar elk tienermeisje mee te kampen heeft. Wednesday verschijnt 23 november op Netflix.

Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.8k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.