yolanthe
Saved Read later
Deel dit bericht

Yolanthe en haar zussen zagen jouw werkweek doormidden

Yolanthe Cabau, wie kent deze schoonheid niet? Zij heeft een aantal eveneens prachtige zussen die ons deze week gaan helpen met het doormidden zagen van de week. Het is namelijk weer woensdag, dus met een beetje positiviteit is het weer bijna weekend. De dames hebben speciaal hun bikini’s voor deze speciale gelegenheid aangetrokken.

De koningin van Ibiza

De knappe Yolanthe is geboren op het zonnige Ibiza, het eiland waar ze nog regelmatig te vinden is. Ze komt er vaak voor haar werk als actrice en model, maar ook in de vakantieperiode weet ze er het strand te vinden. De sportieve Jutta Leerdam is er ook meer dan eens geweest. Yolanthe heeft maar liefst acht zussen en vier broers, die allen op het Spaanse eiland zijn geboren.

Ze heeft een aantal van hen meegenomen om ons te helpen bij het doormidden zagen van de week. We hebben het al zwaar genoeg, dus zijn een paar extra handen mooi meegenomen. De zussen van Yolanthe zijn een prima toevoeging op de aanwezigheid van deze bloedmooie brunette. Het mag duidelijk zijn dat het aantrekkelijke DNA van de mooie Yolanthe in de familie zit.

Bekijk ook:
Dit kostte een toegangskaartje voor de Efteling in 1952

Yolanthe en haar zussen zagen de werkweek doormidden

We hebben ons door de eerste zware dagen heen geslagen, dus nu kunnen we even afremmen om een stuk relaxter richting het weekend te bewegen. De koningin van Ibiza is bij uitstek geschikt om ons te helpen om het einde van de week te bereiken. De donderdag staat voor de deur, dus het gaat de goede kant op. We hebben de zaag al in de woensdag gezet, misschien wil Gaby Blaaser volgende week wel helpen.

We hebben alleen wat actie van Yolanthe en haar zussen nodig, maar die zitten vol met positieve energie, dus dat moet vast goed komen. Wij hebben in ieder geval een aantal mooie foto’s van Yolanthe verzameld en deze hieronder op een rijtje gezet, en haar zussen zijn uiteraard ook van de partij. Met dit aantrekkelijke gezelschap vliegen we zo naar het weekend, dus nog even volhouden strijders!

Bekijk ook:
Zo creëer je thuis de ultieme luisterervaring

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.