Na zes jaar komt er een vervolg op de film Frozen 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Na zes jaar komt er een vervolg op de film Frozen

We zijn nog maar een paar maanden verwijderd van het langverwachte vervolg van Frozen 2! Na zes jaar komt er eindelijk een vervolg van Frozen, de Oscar-winnende animatiefilm.

In 2013 verscheen de voorloper Frozen in de bioscoop. Deze film kreeg een ongelooflijk arsenaal aan prijzen en onderscheidingen. De film kreeg onder andere 2 Oscars en leverde in totaal 1,2 miljard dollar op. Frozen was het allergrootste succes ooit in animatiefilms.

Fans hebben hoge verwachtingen voor de nieuwe film. Het leek voor hen een eeuwigheid te duren voordat de nieuwe trailer werd uitgebracht.

De trailer is mysterieus

In de trailer staat Elsa vastberaden tegenover de oceaan. Er komt een golf aan en ze bevriest de golf met haar magische krachten en rent er vervolgens op af. Het ijs breekt echter en ze glijdt het water in. Hier komt ze een mysterieus waterpaard tegen.

Verder in de trailer krijgt Elsa een opdracht van de Trollenkoning. Ze moet de waarheid vinden van haar verleden. Ze reist daarom af naar een oeroud bos in het noorden. In de zoektocht naar de waarheid en de oorsprong van haar magische krachten. Dit doet ze met Anna, Kristoff, Olaf en Sven.

Bekijk ook:
Waarom kijken we zo graag naar horror?

Er werd gedacht dat Elsa’s magische krachten teveel waren voor de wereld. Maar nu hoopt de Trollenkoning dat het genoeg is om de wereld te redden.

Mis hem dus niet! De film is uit vanaf 22 november 2019.

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.