Messi stemfraude FIFA Best Man's Player 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Messi stemfraude FIFA Best Man’s Player

Lionel Messi is benoemd tot FIFA Best Men's Player, maar sommige stemmers kwamen snel naar voren met het feit dat ze niet op Messi hadden gestemd terwijl het wel zo overkwam. Messi versloeg Christiano Ronaldo en Virgil van Dijk, dit kwam toch een beetje als een verrassing, vele voorspelde namelijk dat de prijs naar Virgil van Dijk zou gaan. Weer andere wezen naar Ronaldo's debuut bij Juventus en gingen er van uit dat hij zou winnen.

Duistere wolken aan de blauwe lucht

De overwinning van Messi kreeg echter snel een duistere wolk aan de blauwe lucht, sommige stemmers gaven namelijk gelijk aan dat hun stem verkeerd geïnterpreteerd was. De Egyptische voetbal bond gaf aan dat hun stem vier dagen voor de deadline ingezonden was. De stem van coach Shawki Ghareeb en aanvoerder Ahmed Elmohamady welke Salah op de eerste plek zetten kwamen echter niet in de stemronde terecht. Hierover vroegen ze FIFA meteen om uitleg.

Bekijk ook:
Top 10 duurste voetbaltransfers ooit

Ook Lugarisic (Sudan) en Juan Barrera (Niguragua) gaven aan dat hun stem niet juist naar voren kwam.Logarusic plaatste een foto waarop te zien was dat de stem naar Mo Salah, Sadio Mane en Kylian Mbappe zou moeten gaan. FIFA gaf echter Messi, Van Dijk en Mane aan.

Barerra gaf aan niet voor Messi te hebben gestemd. Hij was verbaast hoe hij zichzelf vervolgens wel kon zien op de lijst van personen welke hun stem voor Messi hadden uitgebracht.

Elk land 3 stemmen

Elk land krijgt drie stemmen: Een stem voor de coach van het nationale team, een voor de aanvoerder en een voor de media.

FIFA sloeg terug door te laten zien dat Barrera toch echt op Messi had gestemd.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Jeroen VanderPloeg

Jeroen schrijft sinds 2017 voor zowel nationale als internationale bedrijven. Bij Trending richt hij zich op de laatste trends. De trends waar hij over schrijft richten zich: mode, games, nieuws, gadgets en natuurlijk ook al het andere wat trending is. Jeroen zit overal bovenop om jou ‘up-to-date’ te houden. Ook tijdens zijn reizen is hij altijd opzoek naar de laatste trends.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.