Laatste seizoen van Vikings gaat op 4 december in première 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Laatste seizoen van Vikings gaat op 4 december in première

Zuipen, vechten, plunderen, gespierde mannen en beeldschone vrouwen. Dat is de serie Vikings. De serie is gebaseerd op de legendes van Viking Ragnar Lothbrok, een boer met grootse plannen uit het dorp Kattegat. De serie neemt je mee in de tijd van de vikings en brengt dit op een wonderbaarlijke manier tot leven bij de kijker thuis. Wanneer je de serie nog nooit hebt gekeken dan wordt het tijd om dit eens te gaan doen. Er zijn namelijk al vijf spannende seizoenen en elke aflevering is om weg te soppen. Het laatste zesde seizoen gaat op 4 december in première.

In Nederland kan je de eerste aflevering op 5 december bij FOX zien. Als dat geen mooi cadeau is op pakjesavond dan weet ik het ook niet meer.

Het einde van een tijdperk

We hebben heel wat afleveringen mogen zien van Vikings. Het verhaal begint met Ragnar die met zijn mannen uit het vissersdorp Kattegat elk jaar op rooftocht gaan naar het oosten, maar Ragnar heeft andere plannen. Hij heeft namelijk verhalen gehoord over landen in het westen en hunkert naar roem. Met hulp van zijn vriend en scheepsbouwer Floki stuit hij op Engeland. Maar niet iedereen is blij met deze avonturier en dat leidt tot een hevige strijd om de macht.

Nu in het laatste seizoen gaat het allang niet meer over rooftochten, maar gaat het over een strijd tussen de broers en zoons van Ragnar. Deze jonge mannen, de zonen van Ragnar, strijden onderling voor macht en dat gaat er stevig aan toe. Ik wil geen spoilers hier plaatsen, want dat gaat me niet in dank afgenomen worden. Dus ben je benieuwd hoe het verhaal gaat? Ga dan maar gewoon kijken!

Recap van seizoen 5

Wil je weten hoe het vijfde seizoen ook alweer verliep? In onderstaande video kan je een samenvatting van seizoen 5 zien! Enjoy!

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.