Jager schiet eigen zoon neer 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Jager schiet eigen zoon neer

In de Noord-Franse plaats Bouvignies is afgelopen weekend een 18-jarige jongen gewond geraakt. Samen met zijn vader en twee andere kinderen was hij aan het jagen.

Vlakbij de Belgische grens

Het ongeluk vond plaats nabij La Pliche omstreeks half zes, aldus een van de regionale media. Dankzij het onderzoek hebben we inmiddels ook al een beeld van wat er zich zou hebben afgespeeld. De jager, en tevens vader, hoorde plots een geluid in de struiken. Hij bedacht zich niet en vuurde. Echter bleek het om zijn zoon te gaan die het eerder geschoten wild aan het ophalen was. Hij raakte gewond aan zijn buik maar is niet in levensgevaar. De twee andere kinderen van de jager werden ook vervoerd naar een ziekenhuis, aangezien zij volledig in shock waren.

Niet de eerste keer deze week

Het is niet de eerste keer deze week dat er een ongeluk plaats vindt op het gebied van de jacht. In de Pyreneeën gebeurde ook een ongeluk. Hier werd een jager notabene neergeschoten door zijn eigen hond. De man had zijn geweer tegen een boom geplaatst, toen zijn hond hier tegen aanliep ging de trekker van het geweer over.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.7k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.