in ,

OMGOMG

Jager schiet eigen zoon neer

In de Noord-Franse plaats Bouvignies is afgelopen weekend een 18-jarige jongen gewond geraakt. Samen met zijn vader en twee andere kinderen was hij aan het jagen.

Vlakbij de Belgische grens

Het ongeluk vond plaats nabij La Pliche omstreeks half zes, aldus een van de regionale media. Dankzij het onderzoek hebben we inmiddels ook al een beeld van wat er zich zou hebben afgespeeld. De jager, en tevens vader, hoorde plots een geluid in de struiken. Hij bedacht zich niet en vuurde. Echter bleek het om zijn zoon te gaan die het eerder geschoten wild aan het ophalen was. Hij raakte gewond aan zijn buik maar is niet in levensgevaar. De twee andere kinderen van de jager werden ook vervoerd naar een ziekenhuis, aangezien zij volledig in shock waren.

Niet de eerste keer deze week

Het is niet de eerste keer deze week dat er een ongeluk plaats vindt op het gebied van de jacht. In de Pyreneeën gebeurde ook een ongeluk. Hier werd een jager notabene neergeschoten door zijn eigen hond. De man had zijn geweer tegen een boom geplaatst, toen zijn hond hier tegen aanliep ging de trekker van het geweer over.

Bekijk ook:
Serieverkrachter slaat opnieuw toe na vervroegde vrijlating - meisje (15) verkracht, gewurgd en verbrand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.