kijktip lucifer
123rf.com/ vantageds
Saved Read later
Deel dit bericht

Kijktip van de week: Netflix – Lucifer

Het is weer tijd voor de kijktip van de week, en ditmaal gaat het om een serie op Netflix die we allemaal kennen: Lucifer. Het zesde en laatste seizoen is er één om van te smullen. We mogen nog één laatste keer op avontuur met Lucifer en de Detective. Wat we precies kunnen verwachten in seizoen zes? Wij vertellen het je! 

Let op: Dit artikel bevat spoilers over seizoen 5.

Lucifer seizoen zes

We weten allemaal dat de relatie tussen vader en zoon niet zo geweldig was als het op Lucifer en God aankwam. Het voorgaande seizoen was er dan ook een vol met spanning en conflicten toen God terug naar Aarde keerde om zijn zoon beter te leren kennen. Wij, de kijkers, hadden allemaal wel een idee van hoe dit zich uit zou werken, maar we hadden nooit voorzien dat Lucy terug naar de hemel zou gaan. Nu was dit natuurlijk wel vanzelfsprekend, want Chloe betekent alles voor hem, maar dat hij later terug op Aarde zou keren als de vervanger van God was een wending die we allemaal niet zagen aankomen.

Bekijk ook:
Waarom kijken we zo graag naar horror?

Seizoen zes gaat dan ook over hoe hij deze rol vervult. De rol van God is helemaal niets voor Lucifer. Hij wil liever misdaad bestrijden met zijn partner Chloe. Hoewel we het hartstikke leuk vinden om Lucifer op het scherm te zien, ook zonder spanning en sensatie, zou het natuurlijk Lucifer niet zijn als er weer eens iets of iemand op zijn pad komt om zijn plannen dwars te liggen. Dat iets of iemand is in dit geval een boos zusje. Waarom en hoe dit zich uitwerkt zal je zelf moeten bekijken op Netflix.

Terugkerende castleden

Natuurlijk zien we Lucifer en Chloe sowieso terug in seizoen zes, maar ook gezichten waar we al afscheid van hadden genomen keren terug. Zo keert Kevin Alejandro, oftewel Dan Espinoza, ook weer terug. Hoe hij precies terugkeert houden we nog even voor onszelf. Ook Inbar Levi, oftewel Eve, is weer te zien. Samen met Maze werkt zij als premiejager.

Bekijk ook:
Waarom kijken we zo graag naar horror?

Er zijn ook een aantal nieuwe gezichten bijgekomen. Een van deze gezichten is Brianna Hildedbrand, ook wel bekend als Negasonic Teenage Warhead uit Deadpool. Binnen de wereld van Lucifer speelt zij de rol van Rory, de zus van Lucifer.

Meer van Tom Ellis en Lauren German

Fans van Tom Ellis hoeven gelukkig niet lang te wachten tot zij de acteur weer op het scherm zien. Hij speelt de hoofdrol in een nieuwe Netflix Original genaamd ‘players‘. We verwachten dat de film pas in de lente of zomer van 2022 uit zal komen. Mocht je niet zo lang kunnen wachten, dan kun je ook de Britse serie ‘Miranda' gaan kijken waar Ellis de rol van Gary Preston speelt.

Lauren German heeft nog geen nieuwe projecten op de agenda staan. Fans van de geliefde Chloe zullen dan ook moeten uitwijken naar eerdere series of films. In de serie Chicago Fire, beschikbaar op Amazon Prime, speelt zij de rol van Leslie Shay, een medewerker van de ambulance bij de brandweerkazerne.

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.