insidious
Saved Read later
Deel dit bericht

Bovennatuurlijke horrorfilm ‘Insidious: The Red Door’ heeft een ijzingwekkende trailer

‘Face your demons’. Deze woorden achtervolgen de familie Lambert al jaren. Indidious: The Red Door is het laatste deel van deze succesvolle bovennatuurlijke horror-franchise, en belooft nog enger te worden dan de voorgaande delen. Deze keer krijgt de familie Lambert te maken met nog meer gruwelijkheden die samenhangen met het duistere verleden van de familie. We hebben deze deur voor jullie op een kier gezet, en we hebben de ijzingwekkende trailer van de film ook in dit artikel geplaatst.

Vechten met demonen

In de voorgaande delen konden we zien hoe Josh (Patrick Wilson) alles op alles zette om zijn familie tegen de demonen te beschermen. Ze lijken echter van geen ophouden te weten, want in Insidious: The Red Door moet Josh nog dieper het duister in om af te rekenen met het kwaad. De verschrikkingen die hij in dit nieuwe deel te zien krijgt overstijgt alles wat hij eerder moest aanschouwen.

Bekijk ook:
Filmtips op Netflix, Videoland en Disney+

Dit deel is het laatste deel van de gruwelijke Insidious-saga. Om voorgoed van hun demonen af te komen moet Josh dieper dan ooit ‘Het Verder’ in. Er schuilen afgrijselijke verschrikkingen achter de rode deur die samenhangen met het verleden van de familie Lambert. Het is wederom aan Josh en de inmiddels studerende Dalton om het kwaad voorgoed het zwijgen op te leggen.

Trailer en releasedatum ‘Insidious: The Red Door’

In deze bovennatuurlijke horrorfilm zien we de oorspronkelijke cast terug. Acteur Patrick Wilson (Josh Lambert) maakt in dit deel tevens zijn regiedebuut. Verder zien we Rose Byrne (Renai Lambert), Ty Simpkins (Dalton Lambert) en Lin Shaye (Elise Rainier) terug in de film. De film belooft een ervaring te worden waarbij je op het puntje van je stoel gaat zitten. De voorgaande delen hebben het pad naar de rode deur blootgelegd. Nu mogen we genieten van de ultieme horror-climax in de bioscoop.

Bekijk ook:
Deze lang verwachte films draaien vanaf november in de bioscoop

Insidious: The Red Door gaat op 6 juli wereldwijd in première, en zal vanaf dat moment in de bioscoop zijn te zien. We begrijpen dat je niet kunt wachten om het kippenvel in je nek te voelen, dus hebben we de trailer van deze geniale horrorfilm geplaatst. Als je niet kunt wachten dan is het leuk om eerst alle voorgaande delen te bekijken. Insidious is op dit moment te streamen op Netflix.

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

618

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.