Deze maand op Netflix 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Deze maand op Netflix

Het is alweer eind februari en we hebben een mooie maand op Netflix gehad met een hoop nieuwe releases. Maar Netflix heeft ook voor de maand maart weer een hoop moois in petto. Trending.nl heeft voor jou in kaart gebracht welke films en series er aan komen. Sit, read and enjoy!

The letter for the king

The letter for the king is gebaseerd op het kinderboek. Iedereen heeft het boek ‘brief voor de koning' van Tonke dragt wel gelezen. Netflix Original heeft dit beroemde Nederlandse boek nu verfilmd! Het verhaal gaat over de 16-jarige Tiuri die een belangrijke brief naar de koning moet zien te brengen. Wanneer hem dit niet lukt zal het koninkrijk ophouden te bestaan. Onderweg wordt hij achtervolgd en dwars gezeten door onder anderen spionnen.The letter for the king is vanaf 20 maart te zien op Netflix!

Seizoen 7 van Suits!

De hele wereld zit hier al tijden op te wachten; nieuwe afleveringen van deze successerie. Aan het lange wachten komt volgende maand een eind want op 28 maart kan je weer lekker op de bank naar de avonturen van deze advocaten kijken!

Seizoen 3 van Élite

Ook fans van Riverdale-achtige sferen kunnen weer uitkijken! Élite komt namelijk met een derde seizoen op Netflix. In dit seizoen is er weer een blik scholieren opengetrokken die naar de Las Encinas school gaan. Dus ben je benieuwd wat er gebeurde na de bizarre afsluiter van het tweede seizoen? Check dan seizoen 3 vanaf 13 maart op Netflix.

https://youtu.be/1JKy-fIpqt4

Seizoen 2 van Kingdom

In het begin van 2019 kwam Netflix met de serie Kingdom. Kingdom is ‘not your average cup of tea'. Het verhaal gaat namelijk over poltieke zombies. Ook in het tweede seizoen is dit de hoofdmoot want er komen weer verschillende zombie aanvallen en vechtpartijen je huiskamer binnen. Je kunt het tweede seizoen zien vanaf 13 maart.

Seizoen 3 van Ozark

Marty Byrde en zijn vrouw waren natuurijk al verzeild geraakt in de drugs business. In seizoen 3 zien we dat het nog allemaal een stuk erger wordt. Gaat Marty het redden of worden hij en zijn gezin nu echt de afgrond afgeduwd? Je ziet het vanaf 27 maart op Netflix.

Seizoen 3 van Castlevania

Netflix komt op 5 maart met een nieuw seizoen van deze anime-serie die bij veel mensen nog onder de radar staat. Maar eerlijk is eerlijk Castlevania is een prachtige serie over monsterjagers, vampiers en bloed, vooral bloed. De videogames met de gelijknamige titel vormen de basis voor deze serie. Het gaat over vampieren jager Trevor Belmont. Erg spannend en vooral erg mooi.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.