la casa de papel
Saved Read later
Deel dit bericht

La Casa de Papel: check de gruwelijke teaser-trailer van de Berlin spin off

Fans van de ongekend populaire Netflix-serie La casa de Papel kunnen hun hart ophalen, want de serie heeft onlangs een nieuwe teaser gepresenteerd. Dit keer kijken we niet mee met de oude groep overvallers, maar kunnen we genieten van de acties van Berlin. Er zijn nog veel vragen over de Berlin spin off van La Casa de Papel, maar wij kunnen in ieder geval alvast kennis maken met een aantal personages.

Meesterplan Money Heist

In de teaser (die we onder dit artikel hebben geplaatst) wordt de crew van het nieuwe seizoen bekendgemaakt. In de eerste seizoenen waren het El Proffesor en Berlin die de meesterlijke overvallen hadden gepland, dus we hadden verwacht dat we veel bekenden terug zouden zien, maar dat is vooralsnog niet het geval. Maar met het labyrintische meesterbrein weet je het maar nooit.

De vele fans van de Spaanse serie vonden de psychopatische en sadistische trekjes van Berlin geweldig. Tot hun grote teleurstelling overleed Berlin al aan het einde van seizoen twee. Het mocht echter de pret niet drukken, want de overige seizoenen werden wereldwijd uitermate goed bekeken. Netflix zet dus weer een pareltje op hun streamingdienst met de komende spin off van Berlin.

La Casa de Papel: Berlin spin off

De grote vraag is uiteraard; wat kunnen we verwachten? Gaan we vrienden van zijn oude criminele groep weer zien? Gaan we zijn zoon zien in deze spin off? Gaan ze weer een bank overvallen? Het blijft gissen, en dat is maar goed ook, want het onverwachte en de geniale plottwisten van de serie hebben La Casa de Papel onsterfelijk gemaakt bij de fans van de serie.

Bekijk ook:
Zo creëer je thuis de ultieme luisterervaring

Het is nog even wachten geblazen, want de reeks zal pas in 2023 te zien zijn. We zien Pedro Alonso weer in de huid van Berlin kruipen, die hij dus al eerder op een meesterlijke wijze wist te vertolken. In de onderstaande teaser-trailer kunnen we kennis maken met de nieuwe personages. Dus ga er maar voor zitten, want we hebben iets om naar uit te kijken.

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.