Saved Read later
Deel dit bericht

(Video) De eerste beelden van de boerinnenkalender 2023 wil jij wel kiek’n

In ons mooie kikkerlandje lopen veel mooie Hollandse meiden rond. We hebben vorig jaar al ruimschoots aandacht besteed aan de vrouwen van het platteland toen we de 10 mooiste dames uit de boerinnenkalender op een rijtje zette, maar de editie van 2023 belooft ook spectaculair te worden. We hebben de eerste beelden van de fotoshoot onder ogen gekregen, en daar willen we graag even naar kiek’n.

Mooiste vrouwen van het platteland

Het is ondertussen een jaarlijkse traditie; de presentatie van de boerinnenkalender. De kalender waarop schaars geklede dames van het platteland staan te poseren voor de camera van een gelukkige fotograaf. De uitgever van de kalender kreeg onlangs de vraag van een journalist of deze ‘vleeskeuring’ nog wel door de beugel kan, met het oog op de MeToo beweging.

De uitgever liet de journalist weten dat er honderden aanmeldingen komen van boeren en boerinnen die graag in de kalender willen, vrijwillig dus, en daarmee is de boerenkous af. “Voor de boerinnenkalender 2023 kwamen maar liefst 407 inschrijvingen binnen”, aldus de uitgever. Gelukkig maar, want we komen de kalender graag tegen als we onze auto laten repareren of in de bedrijfskantine op het werk.

Bekijk ook:
Het gezicht van Trending.nl worden? Dit is je kans!

boerin

Beelden fotoshoot boerinnenkalender 2023

De beelden van de fotoshoot van de boerinnenkalender 2023 beloven veel moois uit het stro. Zo kunnen we genieten van krullenbol Iris uit Noord Brabant, maar met boerin Bonita uit Zuid Holland willen we ook best een volkoren cracker eten. We zijn dus blij verheugd dat we al dat moois uit eigen land op elke maand van het jaar mogen aanschouwen. We kunnen niet wachten tot hij bij ons op kantoor hangt.

De presentatie van de boerinnenkalender zal op 7 oktober in Deventer plaatsvinden, maar de liefhebber kan de kalender alvast pre-orderen door op deze link te klikken. We hebben de beelden van de shoot hieronder geplaatst. Dus pak nog een glas melk en een paar biologische chocoladekoekjes, want dit wordt smullen. Veel plezier met deze oerhollandse dames, want zij maken ons land mooi.

Bron en Beeld: vkmag.com

Deel dit bericht
Read later
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.7k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.